1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-04-2017 11:36

Κουρνέτας: «Αλλόκοτα πράγματα στον ΠΑΟΚ» (video)

Ο Βασίλης Κουρνέτας, συνεργάτης της εκπομπής «Στο Φιλέ», μίλησε για την απομάκρυνση του Γιάννη Καλμαζίδη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ με αιχμηρά σχόλια.
«Μην ξαφνιάζεστε, στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Στα δύσκολα είναι όλοι μακριά, στους τίτλους σπρωχνόμαστε μήπως μπούμε τη φωτογραφία.

Η ευθύνη της φετινής χρονιάς είναι του Γιάννη Καλμαζίδη, όπως και η ευθύνη που ο ΠΑΚ δεν έχει παίξει τόσο καλό βόλεϊ όπως στο παρελθόν. Τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι προσπαθούσαν την ευθύνη της επιτυχίας της ομάδας να την πάρουν οι ίδιοι. Άκουγα ότι αυτός ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται προπονητή για να πάρει πρωτάθλημα. Αυτά που άκουσα στη Θεσσαλονίκη αυτά τα δύο χρόνια δεν τα άκουσα σε καμία άλλη ομάδα. Ακουσα ότι οι παίκτες έπαιρναν μόνοι τους τα πρωταθλήματα. Και αναρωτιέμαι ότι φέτος, αφού ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες μεγάλης κλάσης γιατί δεν καταφέρνουν να φέρουν τον ΠΑΟΚ σε πολύ καλή απόδοση και φταίει ο προπονητής; Αυτά είναι αλλόκοτα πράγματα.

Βλέπω ότι δεν υπάρχει καμία υπομονή στον ΠΑΟΚ. Πέρσι κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα παρότι είχε πολύ πιο οδυνηρές απώλειες σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ. Στον ίδιο προπονητή που έφερε τις μοναδικές επιτυχίες, δεν δείχνουν εμπιστοσύνη. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κρίση και γνώση των καταστάσεων του αθλητισμού.

Δεν μπορείς, έναν προπονητή που σε έβαλε στο χάρτη του ελληνικού βόλεϊ, να τον κρίνεις πριν κριθεί ο πιο σημαντικός τίτλος που είναι το πρωτάθλημα».

Δείτε το βίντεοΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ