1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2016 23:33

Τζούριτς: «Να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Πολύ κακή βραδιά χαρακτήρισε τη σημερινή ο αρχηγός της Εθνικής Δημήτρης Τζούριτς, τονίζοντας πως ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του.
«Ήταν μια πολύ κακή βραδιά. Πιστεύω ο καθένας πρέπει να ξεκινήσει από τον εαυτό του και παίκτες και προπονητές να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Δύο μήνες είμαστε εδώ, δεν είναι δυνατόν να είναι αυτή η εικόνα μετά από δύο μήνες δουλειάς. Σίγουρα υπάρχουν απουσίες, ο Ντίμα (σ.σ. Φιλίποφ) δεν είναι εδώ, είχαμε δυσκολίες αλλά και πάλι δεν τα θεωρώ δικαιολογίες. Τα παιδιά έκαναν πολύ δουλειά, εγώ ήμουν εκτός αρκετό καιρό. Κάνοντας κάθε μέρα 6-7 ώρες προπόνηση είναι κρίμα να χάσουμε με 3-0».

Για το αυριανό με την Ταϊπέι: «Πρέπει και θέλουμε να νικήσουμε τη Ταϊπέι. Η τρίτη θέση είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, θα είναι δυσκολότερο από το παιχνίδι της Κοζάνης. Είμαστε καλύτεροι από τη Ταϊπέι αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

1 σχόλιο

  • Comment Link Πφφ Σάββατο, 02 Ιουλίου 2016 10:29 posted by Πφφ

    Αυτοκριτική οι προπονητές ;;; Αυτοί δεν χρειάζεται τα ξέρουν όλα και οι 2 (επι 2)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ