1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-07-2016 23:36

Δρίκος: «Είχαμε κακό συγχρονισμό»

Στο σερβις, στην κόντρα επίθεση και στον... κακό συγχρονισμό, χάθηκε για την Εθνική ανδρών το ματς απέναντι στην Σλοβενία, όπως υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος, μιλώντας λίγο μετά τον ημιτελικό του Γ γκρουπ στο World League.
«Η Σλοβενία ήταν σίγουρα καλύτερη σε δύο τομείς. Ο ένας ήταν το σερβίς που και μας πίεσε και ο δεύτερος ήταν ότι ήταν καλύτεροι από εμάς στη κόντρα επίθεση που τους έδινε έναν αέρα στα σετ. Μας ανάγκασε να κυνηγάμε στο σκορ στα δύο πρώτα σετ, όπου και έγινε παιχνίδι. Στο δικό μας σερβίς αυτά που χάσαμε ήταν σε ροτέισον, σε περιστροφές που δεν έπρεπε να χαθούν και σε περιστροφές που έπρεπε να πιέσουμε, δεν το κάναμε. Είχαμε κακό συγχρονισμό στο πότε πρέπει να πιέσουμε», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, εμείς προσπαθούμε να βρούμε τον βηματισμό μας σαν ομάδα. Το αυριανό θα είναι διαφορετικό, παίζουμε για το μετάλλιο η Ταϊπέι είναι μία καλή και δύσκολη ομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ξεπεράσουμε τη σημερινή απόδοση και αν μπορέσουμε να πάρουμε την τρίτη θέση».

1 σχόλιο

  • Comment Link Αντικειμενικος Σάββατο, 02 Ιουλίου 2016 10:21 posted by Αντικειμενικος

    Θα ηταν καλυτερα κυριε Δριγκο να πειτε απλα οτι η Σλοβενια ειναι μια ομαδα 2 επιπεδα πανω απο εμας και μας κερδισε δικαια και αναμενομενα!Ολα ειναι θεμα ποιοτητας και επιπεδου παικτων! Δεν πιεζουμε στο σερβις οχι γιατι δεν τους μαθαινετε εσεις.......Απλα ειναι τετοια η ποιοτητα του πρωταθληματος που δεν επιτρεπει στους παικτες να φτασουν σε υψηλα στανταρ αποδοσης ωστε να μαθουν στην πιεση και να προσπαθησουν για το παραπανω. Θελουναλλα δεν μπορουν!!Και μια παρατηρησημε καλη διαθεση παντοτε.....Ο Τζουριτς δεν επαιξε καλα.Τεραστιος παικτης!! Ομως στο 3ο σετ μηπως επρεπε να παιξει ο Ασπιωτης????Νομιζω οτι και σεις θα εισασταν ποιο σιγουρος τωρα οτι κανατε τα παντα για να γυρισει το παιχνιδι........Ευχαριστω.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ