1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2014 00:29

Συγκινημένος ο Μαυρομάτης: «Η πιο σπουδαία μέρα της δεκαετίας»

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης δήλωσε δικαιωμένος και ικανοποιημένος από την απόφαση της FIVB να συμπεριλάβει την Εθνική Ελλάδας στην ελίτ του Παγκοσμίου Λιγκ. Με δηλώσεις του στο volleynews.gr είπε:






«Νιώθω πως είναι η πιο σπουδαία μέρα της τελευταίας δεκαετίας για την Εθνική ανδρών. Κόντρα στα προβλήματα πετύχαμε μια μεγάλη νίκη σε διεθνές επίπεδο που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Εθνική ανδρών. Όλοι ζήσαμε τις επιπτώσεις της αποχώρησης της Εθνικής Ελλάδας από το Παγκόσμιο Λιγκ το 2005. Τώρα μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι μία νίκη του ελληνικού βόλεϊ που ξεκίνησε με την πολύ καλή πορεία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Λιγκ 2014 και τη 2η θέση που πήραμε και κορυφώθηκε εδώ στο Κάλιαρι σε διπλωματικό επίπεδο. Νιώθουμε το μεγάλο βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε μετά την εντολή της FIVB. Οι επόμενες 15 ημέρες θα είναι καθοριστικές και κρίσιμες για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις συμμετοχής. Θα χτυπήσουμε όλες τις πόρτες και είμαι βέβαιος πως θα βρούμε ανταπόκριση από τηλεόραση και χορηγούς διότι όλοι θα αναγνωρίσουν τη μεγάλη επιτυχία που καταφέραμε για το Εθνική ομάδα και το ελληνικό βόλεϊ».

2 σχόλια

  • Comment Link Giannis Ladianos Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 13:52 posted by Giannis Ladianos

    Καλά!!!! μην είμαστε και τόσο αισιόδοξοι, μπορεί να έχει τίποτα φιλικούς αγώνες στο μπάσκετ και να μην περισσεύει τηλεοπτικός χρόνος βρε παιδί μου. Κατά συνέπεια λοιπόν χτυπάμε την πόρτα των καναλιών, κάνουμε 3 φορές τον Σταυρό μας, λέμε 3 φορές το 'Πάτερ ημών' και αν είμαστε τυχεροί και τα καταφέρουμε, το καλοκαίρι εκπληρώνουμε και το Τάμα στην Παναγιά της Τήνου.Αλλιώς, χλωμό το βλέπω. Αλλά όπως είπε και ο πιλότος της Π.Α στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 'Έλληνες- φίλοι του βόλλευ- ψηλά το κεφάλι'. Άντε να δούμε.

  • Comment Link φίλος του βόλει Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 23:08 posted by φίλος του βόλει

    Συγχαρητήρια ελπίζω η ΝΕΡΙΤ να είναι παρούσα και να μην χτυπήσετε την πόρτα της... να χτυπήσει η ίδια την δικιά σας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ