1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-09-2014 18:03

«Κόλπο γκρόσο» για το Παγκόσμιο Λιγκ

Τα... ρέστα της ετοιμάζεται να δώσει η ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) προκειμένου να επαναφέρει την Εθνική βόλεϊ Ανδρών στο Παγκόσμιο Λιγκ.


Η ελληνική ομάδα έχασε την απευθείας πρόκριση στους διπλούς τελικούς του Ευρωπαϊκού Λιγκ όπου αναμετρήθηκε με το Μαυροβούνιο, ωστόσο το ντόμινο εξελίξεων που αναμένεται να γίνουν τις επόμενες βδομάδες στο παγκόσμιο και ευρωπαϊκό βόλεϊ ίσως της επιτρέψει να επιστρέψει στην κορυφαία διοργάνωση μετά από μία δεκαετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Παγκόσμιο Λιγκ 2015 πιθανότατα να υπάρξει κενή θέση επειδή πολλές ευρωπαϊκές ομοσπονδίες πιέζονται από τις οικείες Oλυμπιακές Eπιτροπές να δηλώσουν συμμετοχή στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Μπακού το 2015.

Ορισμένες από αυτές τις χώρες συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Λιγκ. Εάν, λοιπόν, ενδώσουν στις πιέσεις των Oλυμπιακών Eπιτροπών και αποχωρήσουν από το Παγκόσμιο Λιγκ η Ελλάδα θα έχει προταιρετότητα ως φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Λιγκ 2015. Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν ήδη τον φάκελο της υποψηφιότητας που θα κατατεθεί στην FIVB και περιλαμβάνει χορηγικό και τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες λένε πως έχει βρεθεί και τηλεοπτική στέγη αλλά και χορηγός που ενδιαφέρεται να υποστηρίξει το εγχείρημα. Οι αποφάσεις θα ληφθούν εντός του Οκτωβρίου 2014 κι ακόμα στην περίπτωση που δεν προχωρήσει το φιλόδοξο σχέδιο του Παγκοσμίου Λιγκ η Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί πιθανότατα στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Μπακού.

Πηγή: sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ