1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-06-2017 22:07

Αρσενιάδης: «Είδαμε άλλη ομάδα»

Δυσαρεστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Αρσενιάδης, μετά τη λήξη του αγώνα με το Κατάρ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ

«Είδαμε μια διαφορετική Εθνική απ’ ό,τι στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η υποδοχή, στην οποία ποντάρουμε πολλά, δεν πήγε καλά και κάναμε αρκετά λάθη. Ήμαστε εκτός ρυθμού. Το μπλοκ επίσης δεν πήγε καλά και ήταν μια πολύ κακή ημέρα συνολικά. Ήταν πραγματικά σαν να είδαμε μια άλλη ομάδα», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και αναφερόμενος στο αυριανό ματς με το Μεξικό τόνισε: «πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς και να μειώσουμε τα λάθη. Πρέπει να ξαναπάμε στα επιθετικά νούμερα, που είχαμε στην Ολλανδία».

Τζιακάρντι: «Είμαστε τυχεροί που έλλειπε ο Τζούριτς»
Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Κατάρ, Μασιμιλιάνο Τζιακάρντι σημείωσε πως «δεν θεωρώ ότι ήταν ένα εύκολο ματς, γιατί δεν δώσαμε παιχνίδια προετοιμασίας, οπότε ήταν το πρώτο μας. Στην αρχή φάνηκε αυτό, καθώς κάναμε κάποια εύκολα λάθη στο σερβίς, αλλά με το πέρασμα της ώρας βελτιώσαμε την αυτοπεποίθησή μας και το παιχνίδι μας. Σίγουρα είμαστε και τυχεροί, γιατί η Ελλάδα δεν είχε τον βασικό της διαγώνιο (Τζούριτς)».

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης τόνισε πως «δεν έχουμε κάποιον στόχο. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι». Τέλος, αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τη χώρα μας ως βοηθός του Ρομπέρτο Πιάτσα στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως λόγω αυτού «ήξερε τους παίκτες και του ήταν πιο εύκολο να διαβάσει το παιχνίδι της Ελλάδας. Είμαι χαρούμενος γιατί κερδίσαμε, αλλά και γιατί είδα μερικά φιλικά πρόσωπα».

1 σχόλιο

  • Comment Link Αιχμηρός Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 12:06 posted by Αιχμηρός

    Και που 'σαι ακόμα Κωστάκη! Τα χειρότερα έρχονται!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ