1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2014 18:08

Η τετράχρονη Σοφία, η ιδιαίτερη βοηθός του Καζακστάν

Μπορεί να είναι μόλις τεσσάρων χρονών αλλά αυτό προφανώς δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προπονεί. Γνωρίστε την Σοφία Μαρία, η «σπέσιαλ» βοηθός του Καζακστάν.

Καλεί τις ασκήσεις κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και άπαντες την υπακούν. «Izmeneniye» φωνάζει και όλες οι αθλήτριες αλλάζουν άσκηση. Γεννημένη το 2010, μπορεί να δώσει εντολές σε τρεις διαφορετικές γλώσσες (ρώσικα, ουκρανικά και ελληνικά!). Ο πατέρας της από την Κύπρο και η μητέρα της η Τατιάνα Μουντρίτσκαγια, διαγώνια του Καζακστάν.

Κάτι περισσότερο από μία μασκότ, δίνει κίνητρο και όπως λένε στις τάξεις της ομάδας «Πρώτα έμαθε να παίζει βόλεϊ και μετά να μιλάει». Η μικρή Σοφία συνοδεύεται πάντα από τον πατέρα της, ο οποίος πέρασε τις τρεις τελευταίες βδομάδες στην Ιταλία παρέα μαζί της. Η παρουσία της Σοφίας είναι η θετική αύρα που βγαίνει από την ομάδα.

Είναι η πρώτη ομάδα του Καζακστάν που περνάει στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου τα τελευταία 28 χρόνια και σίγουρα η Σοφία Μαρία έχει βάλει το χεράκι της...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ