1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2024 22:45

Με 56 λάθη στου Ρέντη, με 3 κόκκινες στο Μετς

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Mατς λαθών στου Ρέντη, ματσάρα και σπουδαία εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ΜΕΤΣ και πάμε για τέταρτους ημιτελικούς, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να διατηρούν το πελονέκτημα έδρας.

Στου Ρέντη είδαμε ένα κακό ματς, ένα ματς λαθών, με τον Ολυμπιακό να κάνει 26 και ο Μίλωνας 30 εκ των οποίων 21 από χαμένα σερβίς. Και οι δυο ομάδες στηρίχτηκαν στο σερβίς τους με τον Ολυμπιακό να κερδίζει 11 άσους έναντι τριών και 11 μπλοκ έναντι τριών.

Και οι δυο ομάδες είχαν κακή επίθεση, ενώ την διαφορά στον Ολυμπιακό έκανε ο Γκουσταβάο με 5 μπλοκ, αντικαθιστώντας τον ντεφορμέ και άκαπνο Παγένγκ.Ο Ολυμπιακός έχει πλέον το πάνω χέρι, πρέπει όμως να κερδίσει στην Νέα Σμύρνη, όπου έχασε δυο φορές 3-0 με κατεβασμένα χέρια.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τον Μίλωνα με το ίδιο νόμισμα και με 11 άσσους πήρε ξανά προβάδισμα

Στο άλλο ζευγάρι, ο Παναθηναϊκός κατέβηκε πολύ άνετος, μπροστά στον κόσμο του που γέμισε το Μετς.

Ο ΠΑΟΚ όμως ήταν σοβαρός, χτύπησε με το σερβίς και το μπλοκ και πάει για επανάληψη του περσινού κατορθώματος. Έκανε πέρυσι 3 σερί νίκες και πέρασε στον τελικό, το ίδιο θέλει να επαναλάβει και φέτος, βρίσκεται όμως στο 1-0.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στο Μετς και έστειλε ξανά την σειρά των ημιτελικών στην Θεσσαλονίκη

Κακός ο διαιτητής Βασιλειάδης, ευτυχώς δεν έκριναν οι αποφάσεις του το αποτέλεσμα. Τεράστιο λάθος στο τέταρτο σετ, όταν δεν έδωσε πιαστή μια πάσα του Κασαμπαλή, που είχε ως αποτέλεσμα τις δίκαιες διαμαρτυρίες των Θεσσαλονικιών και κόκκινη κάρτα στον Κοκκινάκη και αποβολή του Τακουρίδη που βρισκόταν στον πάγκο. Είχε δείξει μια κόκκινη στον Tζήκα στο προηγούμενο σετ, μετά από ένα  άουτ του Παναθηναϊκού, όπου υπήρχε αδυναμία απόφασης από το  VAR. Eκεί έδειξε κάρτα καθυστέρησης στον Κοκκινάκη! Άρα τρεις κόκκινες. Δεν έκανε καν σύσταση όταν οι οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χορώ την μάνα του Μενέλαου Κοκκινάκη.

Για ένα ακόμη μας δεν κατάφερε να τελειώσει ο Ιερεζουέλο που ξεκίνησε βασικός, κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, αφού ακολουθούν συνεχόμενα ματς σε πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ και Κύπελλο.

Δύσκολα θα αντέξει ο Κουβανός, αλλά υπάρχει και τρίτος πασαδόρος, αν το ξεχάσατε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ