1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2018 16:03

Ο Παναθηναϊκός στο διεθνές τουρνουά της Ανόρθωσης στην Κύπρο (πρόγραμμα)

Ο Παναθηναϊκός είναι προσκλεκλημένος σε Διεθνές τουρνουά βόλεϊ γυναικών, το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2018 που θα διοργανώσει η Ανόρθωση στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με φορείς και χορηγούς.

Είναι τριεθνές τουρνουά που διοργανώνεται από το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, σε συνεργασία με την Ολυμπιάδα Νεάπολεως και υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Χορηγός της διοργάνωσης είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, στρατηγικός συνεργάτης η Γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, υποστηρικτές το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και τηλεοπτικός συνεργάτης η Cytavision.

Η συμμετοχή της πρωταθλήτριας Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα και του Παναθηναϊκού με τους 23 τίτλους πρωταθλήματος Ελλάδας, φυσιολογικά, αυξάνει τις προσδοκίες για θέαμα ψηλού επιπέδου και ήδη οι φίλοι του αθλήματος είναι σε κινητοποίηση.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν επιδείξει και τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών της Ανόρθωσης και του Παναθηναϊκού και πιστεύεται ότι τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2018, στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου, η ατμόσφαιρα θα είναι όμορφη και γιορτινή. Σημειώνεται ότι για την παρουσία των φιλάθλων στους αγώνες του Τουρνουά δεν ισχύει η Κάρτα Φιλάθλου.

Στο αθλητικό συναπάντημα αθλητριών του βόλεϊ από τρεις χώρες, στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα κάθεται ένας γνώριμός μας από τη θητεία του στα κυπριακά γήπεδα. Ο Κυριάκος Καμπερίδης οδήγησε πέρυσι τον Παφιακό στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ανδρών, ενώ παλαιότερα διετέλεσε προπονητής της Ανόρθωσης.

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, θα διεξάγονται δύο αγώνες κάθε μέρα, ως ακολούθως:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Παναθηναϊκός

20:30: Ανόρθωση – ΜακάμπιΧάϊφα

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – ΜακάμπιΧάϊφα

20:30: Ανόρθωση – Παναθηναϊκός

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

11:00 Παναθηναϊκός - ΜακάμπιΧάϊφα

13:00: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως - Ανόρθωση

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ