1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2017 17:21

Στη Ρουμανία ο Ευσταθόπουλος με τις... ευλογίες του Αθανασόπουλου

Άλλο ένα δικό μας παιδί αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Άκη Ευσταθόπουλο που μετά από δύο πετυχημένα χρόνια στο πλευρό του Γιώργου Ρούση σε Παναθηναϊκό και Πανναξιακό, συμφώνησε με την Ρουμάνικη CSM Targoviste και θα είναι βοηθός του Ισπανού Γκιγέρμο Ερνάντεζ.

Ο Ερνάντεζ βρισκόταν στην Γερμανία και την Στουντγκάρδη έχοντας στο πλευρό του άλλον έναν Έλληνα, τον Γιάννη Αθανασόπουλο. Μάλιστα ο Αθανασόπουλος έκανε την πρώτη επαφή, προτείνοντας τον Ευσταθόπουλο στον Γκιγέρμο, η οποία στη συνέχεια κατέληξε σε συνεργασία.

guillermo hernandez

Χαρούμενος για την νέα προοπτική που ανοίγει στην καριέρα του ως προπονητής, ο Άκης Ευσταθόπουλος δήλωσε αποκλειστικά στο volleynews.gr:

«Ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Αθανασόπουλο που με πρότεινε στον κ. Γκιγέρμο που επίσης τον ευχαριστώ που με εμπσιτεύτηκε για βοηθό του» είπε αρχικά και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Γιώργο Ρούση.

«Μεγάλη συμβολή στη βελτίωση μου έχει ο Γιώργος Ρούσης. Δύο χρόνια που βρίσκομαι στο πλευρό του με βοήθησε πάρα πολύ, μου έμαθε τα μυστικά του γυναικείου βόλεϊ και με βελτίωσε ως προπονητή και ως άνθρωπο».

Όσο αφορά την CSM Targoviste θεωρείται από τις καλύτερες ομάδες στη Ρουμανία, βασικός αντίπαλος της CSM Βουκουρεστίου, ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στη τρίτη θέση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ