1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2017 20:49

Πρεμιέρα για την Εθνική, «σφίγγει τα δόντια» ο Τζούριτς

Ολλανδία: Αποστολή Στέφανος Λεμονίδης
Πυξίδα θα αποτελέσει το αυριανό (6.30 μμ) ματς με τη Μολδαβία για την πορεία της Εθνικής ανδρών στα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος ανδρών που ξεκινούν στην Ολλανδία, με τον Δημήτρη Τζούριτς να σφίγγει τα δόντια για να δώσει το παρών.


Η εθνική παίρνει μέρος στον προκριματικό όμιλο που θα γίνει στο Κουγκααν ντε Ζάν και στο Άπελντορν, με αντιπάλους τη Μολδαβία, την Σλοβακία, την Αυστρία, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο και θέλει την πρώτη θέση για απευθείας πρόκριση ή τη δεύτερη για να διεκδικήσει το εισιτήριο μέσω μπαράζ.

Στην προπόνηση που έγινε στο γυμναστήριο των αγώνων, όλοι λαχτάρησαν όταν ο Δημήτρης Τζούριτς έπεσε σε μια προσπάθεια άμυνας και χτύπησε στον ευπαθή δεξί ώμο του και εγκατέλειψε. Ο φυσικοθεραπευτής Γιώργος Παπαγεωργίου τοποθέτησε πάγο και όταν ρωτήσαμε την αρχηγό για τη συμμετοχή του μας είπε αφοπλιστικά «Πονάω, αλλά θα παίξω με ένεση. Στην προσπάθεια της Εθνικής δεν πρέπει να λείψει κανείς».


Ευχάριστο κλίμα
Την αποστολή συνοδεύει ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, ενώ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Αρσενιάδης και οι συνεργάτες του Νίκος Μπουτσουρής, Μπάμπης Μυτσκίδης επέλεξαν τους εξής αθλητές για το τουρνουά: Κώστας Στιβαχτής, Θάνος Τερζής, Δημήτρης Τζούριτς, Σωτήρης Σωτηρίου, Νίκος Ζουπάνης, Σωτήρης Πανταλέων, Ανδρέας Ανδρεάδης, Γιάννης Τακουρίδης, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Μενέλαος Κοκκινάκης, Γιώργος Στεφάνου, Δημήτρης Γκαράς.
Στην αποστολή βρίσκονται επίσης ο τιμ μάνατζερ Μάριος Γκιούρδας , ο στατιστικολόγος Γιώργος Σομπόνης και ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Παπαγεωργίου.

Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής:
Τρίτη 23/5
16:00, Σλοβακία – Αυστρία
18:30, Μολδαβία – Ελλάδα
21:00, Λουξεμβούργο – Ολλανδία

Τετάρτη 24/5
16:00, Αυστρία – Ελλάδα
18:30, Σλοβακία – Λουξεμβούργο
21:00, Ολλανδία – Μολδαβία

Πέμπτη 25/5
16:00, Λουξεμβούργο – Αυστρία
18:30, Μολδαβία – Σλοβακία
21:00, Ελλάδα – Ολλανδία (απευθείας μετάδοση ΕΡΤ3)

Σάββατο 27/5
16:00, Λουξεμβούργο -Μολδαβία
18:30, Αυστρία – Ολλανδία
21:00, Σλοβακία – Ελλάδα

Κυριακή 28/5
15:30, Μολδαβία – Αυστρία
18:00, Ολλανδία – Σλοβακία
20:30, Ελλάδα – Λουξεμβούργο (απευθείας μετάδοση ΕΡΤ3)
*Οι αναγραφόμενες είναι ώρες Ελλάδας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ