1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-09-2014 17:46

Η νέα δύναμη του βόλεϊ

Στον Καναδά θα μπορούσαν να είναι υπερήφανοι που η εθνική τους ομάδα τερμάτισε στην 7η θέση στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Άλλωστε είναι ό,τι καλύτερο έχουν πετύχει. 

Ωστόσο, περισσότερο περήφανοι πρέπει να είναι για την χθεσινοβραδινή πίκρα. Οι παίκτες και ο προπονητής έφυγαν απογοητευμένοι από το γήπεδο, καθώς δεν κατάφεραν να νικήσουν τη Γερμανία και να μπουν στο Final 6. Αυτό το συναίσθημα μαρτυρά την ανάπτυξη του βόλεϊ σε μια χώρα που... βασιλεύουν το χόκεϊ επί πάγου και το κέρλινγκ.

«Σε μια εβδομάδα ή δύο μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι», είπε ο αρχηγός Φρέντερικ Γουίντερς, αλλά ο προπονητής Γκλεν Χογκ εμφανίστηκε απογοητευμένος. «Ξεκινήσαμε καλά αλλά χάσαμε την συγκεντρωσή μας και φάνηκε η εμπειρία των Γερμανών. Ήμασταν μια συνηθισμένη ομάδα και δεν δούλεψαν στα συστήματά μας», τόνισε.

Ωστόσο, αυτό που μένει είναι η αναγνώριση των αντιπάλων, όπως είναι ο προπονητής της Βραζιλίας, που μετά τον αγώνα του World League 2013, είπε ότι ο Καναδάς είναι μια νέα δύναμη του βόλεϊ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ