1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2013 15:03

«Δεν γνωρίζαμε το παιχνίδι τη Κίνας»

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/Pagkosmio/greece-china folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/Pagkosmio/greece-china/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Νακόν Ρατσασίμα. Aποστολή ΑΠΕ - ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος: Η έλλειψη γνώσης, άρα και εμπειρίας, από την ελληνική ομάδα απέναντι στους κορυφαίους εκπροσώπους της ασιατικής σχολής υπήρξε καθοριστικός παράγοντας ως προς την έκβαση της αναμέτρησης με την Κίνα, όπως δήλωσαν οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας.

Οι διεθνείς παραδέχθηκαν, βεβαίως, ότι δεν υπήρξαν ανταγωνιστικές, δηλώνοντας πάντως ότι ελάχιστες φορές έως τώρα έτυχε να αντιμετωπίσουν κάποιον αντίπαλο με τόσο γρήγορη ανάπτυξη στο παιχνίδι του, όπως οι Κινέζες.

«Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά ασιατική ομάδα. Η Κίνα έχει παίξει φιλικά με τη Σερβία και γνώριζε το ευρωπαϊκό βόλεϊ. Αργήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας, δεν μας βγήκαν κάποιες φάσεις κι εκεί νομίζω ότι κρίθηκε το αποτέλεσμα», υπογράμμισε η αρχηγός της Εθνικής, ‘Όλγα Στράντζαλη.

«Έχουμε στενοχωρηθεί γιατί πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι, αλλά συνεχίζουμε. Έχουμε μια ευκαιρία αύριο με την Αργεντινή να πάρουμε κάποιους βαθμούς. Δεν έχουμε πέσει ψυχολογικά. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, η έκπληξη θα ήταν αν νικούσαμε εμείς. Αύριο είναι η τελευταία ελπίδα μας για την είσοδο στους ΄΄16΄΄. Είναι μια ΄΄σκληρή΄΄ ομάδα, με καλές ακραίες και διαγώνια, υστερεί λίγο στο κέντρο, θα δούμε…», συμπλήρωσε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ