1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2024 11:53

Γιατί έχασε ο Παναθηναϊκός με κατεβασμένα χέρια από τον Ολυμπιακό (vid)

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ


Ο Παναθηναϊκός έχασε 3-0 από τον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, όλοι σταθήκαμε στους 15 άσους του πρωταθλητή, υπάρχει όμως και δεύτερη εξήγηση για την συντριβή στου Ρέντη που ακούει στο όνομα “Σταύρος Κασαμπαλής”.

Ο Θρακιώτης πασαδόρος όπως όλοι οι πασαδόροι έχει τις δυνατές, αλλά και τις αδύναμες πλευρές του. Παίζει πολύ με τον διαγώνιο και με πρώτο χρόνο, δυσκολεύεται όμως με το παιχνίδι στη θέση “4”.Μετά τον πρώτο τελικό, του έγιναν συστάσεις να παίζει περισσότερο τον Κόβαρ και όχι μονοδιάστατα τον Ερνάντες. Αυτό έκανε στου Ρέντη, στο πρώτο σετ είχε 9 πάσες στον Ερνάντες , 7 στον Κόβαρ, στο δεύτερο (4 τον Ερνάντες, 7 τον Κόβαρ) στο τρίτο (6 τον Κόβαρ, 7 υον Ερνάντες). Συνολικά έπαιξε 20 φορές τον Ερνάντες και 18 τον Κόβαρ!.

Επειδή όμως δεν παίζει τόσο καλά στο “4”, όσο στις υπόλοιπες θέσεις, ο Κόβαρε δέχθηκε 5 μπλοκ, κι αυτό βοήθησε τον Ολυμπιακό να κερδίσει εύκολα. Χώρια οι 15 άσοι.Στον Παναθηναϊκό αποδίδουν τις ήττες στην απουσία του Ιερεζουέλο, αφού με αυτόν δούλεψαν για τα πλέι οφ και όπως λένει “αν στον Ολυμπιακό τραυματιζόταν ο Τράβιτσα, θα είχαμε τα ανάλογα αποτελέσματα”Η ομάδα του Παναθηναϊκού έχει παρατήσει την μάχη και περιμένουν να αντιδράσουν στον τρίτο τελικό, γιατί ο εγωϊσμός των παικτών του έχει τσαλακωθεί. Παραδέχονται βέβαια και το σπουδαίο παιχνίδι του Ολυμπιακού σε όλους τους τελικούς.

Μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα θα αντικατασταθεί και ο Γίρι Κόβαρ, ο μόνος ξένος που θα έμενε και την επόμενη περίοδο. Ήδη αποκτήθηκε ο Δανός διαγώνιος Νίλσεν, ο λίμπερο Χανδρινός και ο Καναδός πασαδόρος Έλγκερτ.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ 15 ΑΣΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ