1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-08-2013 13:26

Ημέρα της κρίσης για ΑΕΚ, ΠΑΟ, Άρη

Η αντίστρφη μέτρηση για την προ-αδειοδότηση των ΤΑΑ έχει αρχίσει και στο μικροσκόπιο βρίσκονται οι φάκελοι της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Άρη που έχουν ανοικτά μέτωπα και θα πρέπει να παρουσιάσουν αποδεικτικά διακανονισμών ή πληρωμών για τις υποθέσεις που έχουν τελεσιδικήσει και φυσικά όπως όλα τα ΤΑΑ να έχουν εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Ο έλεγχος των φακέλων έχει αρχίσει αλλά όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν θα συζητηθούν στην 98η συνεδρίαση του ΔΣ που προγραμματίστηκε για αύριο Σάββατο 3 Αυγούστου. Πάντως, αγκάθι αποτελούν οι περιπτώσεις της ΑΕΚ που έχουν τελεσιδικήσει όπως του Αργεντινού Νταϊραντού και του Δημήτρη Καζάζη που αγγίζουν τις 100.000 Ευρώ. Επίσης, τελεσιδίκησαν πρωτόδικα οι περιπτώσεις των προσφυγών του Ψάρρα, του Ντονά και του Μηνούδη κατά του Παναθηναϊκού για 150.000 Ευρώ. Ανοικτό παραμένει το θέμα της δυνατότητας των ΤΑΑ για μεταγραφές εάν οι υποθέσεις έχουν λήξει πρωτόδικα ή σε Β΄βαθμό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ