1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-11-2016 23:52

Έκπληξη από τους Μακεδόνες, 3-2 τον ΑΟ Θήρας

Το... μπαμ της 4ης αγωνιστική στην Α1 γυναικών έκαναν οι Μακεδόνες Αξιού που νίκησαν με 3-2 τον ΑΟ Θήρας στο κατάμεστο κλειστό των Κυμίνων.

Αυτή ήταν η 3η συνεχίμενη νίκη για τους νεοφώτιστους Μακεδόνες που έπιασαν την ομάδα της Σαντορίνης στην 4η θέση της βαθμολγίας. Ο ΑΟΘ των τριών τάι μπρέικ σε τέσσερις αγώνες γνώρισε την πρώτη του ήττα.

Οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν πολύ δυνατά, προηγήθηκαν στα σετ και έδειχναν είναι σε καλή κατάσταση. Η συνέχεια όμως δεν ήταν το ίδιο εύκολη. Η Σαντορίνη έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0 καθώς προηγήθηκε με 24-22 στο δεύτερο σετ αλλά το έχασε με 29-27. Οι Μακεδόνες μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι και πηραν το τρίτο σετ στην... παράταση.Ο ΑΟΘ έκανε το 24-22, 24-24, αλλά οι γηπεδούχες το κατέκτησαν με 27-25.

Μεγάλη μάχη έγινε και στο τέταρτο σετ με τον ΑΟΘ να έχει το προβάδισμα με 16-19 και την ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη να ισοφαρίζει 21-21, αλλά εκεί ένα σερί των φιλοξενούμενων έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ όπου κορυφώθηκε το θρίλερ.

Οι Μακεδόνες προηγήθηκαν με 11-8, αλλά η Σαντορίνη επέστρεψε και με σερι 1-6, προσπέρασε με 12-14, ωστόσο δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς κι οι Μακεδόνες με δικό τους σερί έφτασαν στο 15-14 και πήραν τελικά το ματς μέσα σε αποθέωση επικρατώντας με 17-15.

Τα σετ: 3-2 (13-25, 29-27, 27-25, 21-25, 17-15)

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Γιαννούλη/ Τσαγκαράκη-λ, Μυρίδου –λ, Βέλλιου, Παπαδοπούλου, Στεφανίδου.

ΑΟ ΘHΡΑΣ (Οικονόμου): Γεωργιάδου, Ζντόβτς, Μεταξά, Όστοϊτς, Βεργίδου, Τερζιτς/ Αρτακιανού -λ, Μουντάκη, Τσβέτκοβα, Τσοχατζή, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου

Μανώλης Σκουλικάρης: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην περσινή φιναλίστ φιναλίστ του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά, αλλά από το β’ σετ βρήκαμε τα πατήματα και κάναμε μια φανταστική εμφάνιση. Μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος, ήταν πραγματικά έξτρα παίκτης και τους αφιερώνουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Απόστολος Οικονόμου: «Καταρχήν συγχαρητήρια στους Μακεδόνες για τη νίκη τους. Κέρδισαν το ματς λόγω σέρβις και υποδοχής όπου ήταν πολύ καλύτεροι, ενώ είχαν πιο καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία στους έξτρα πόντους κι αυτό δείχνει κάτι. Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, πρέπει όμως να αφήσουμε πίσω αυτή την ήττα και να δούμε το ματς του Σαββάτου».

2 σχόλια

  • Comment Link τάκης Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 17:47 posted by τάκης

    Για όσους γνωρίζουν, το αποτέλεσμα λογικό !
    Αν κερδίσει την Κυριακή ο Παναξιακός, δέν θα είναι σύμπτωση...Πρόβλεψη : 2-3

  • Comment Link Pao29 Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 07:19 posted by Pao29

    Τι εγραφε ο κορυφαιος δασκαλος;;;αν μπει τετραδα οπως ειναι η ομαδα θαναι θαυμα...ετοιμαζονται για μεταγραφες τον δεκεμβρη...ρε οικονομου τι ψωνισες αγορι μου;;;εκτος αν δεν υπαρχει σαλιο...τοτε αντι για βιζον παιρνεις δερματινη...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ