1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2016 14:58

Οι ... αλχημείες του Σύλλα

Η Δραπετσώνα καταγγέλλει τον τρόπο που έκανε την κλήρωση κυπέλλου ανδρών ο πρόεδρος της ΚΕΔ Χρήστος Σύλλας, ορίζοντας με το έτσι θέλω ζευγάρι Ορεστιάδα-Εθνικός Αλεξανδρούπολη στον Βορρά, αλλά και τον χωρισμό του Νότου σε Αττική και Περιφέρεια, με αποτέλεσμα να μη κληρωθούν οι ομάδες της Αττικής(Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κηφισιά, Δραπετσώνα) μεταξύ τους.

 


Πρόκειται προφανώς για παράνομη κλήρωση, που μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή αν κάποιο σωματείο προσφύγει στη δικαιοσύνη και θα το πράξουν Δραπετσώνα(ήδη έστειλε επιστολή στην ΕΟΠΕ και ζητά ακύρωση της παράνομης κλήρωσης) και ο Φοίνικας που με τον ορισμό θα παίξει στην Κηφισιά.

Η καταγγελία της Δραπετσώνας "Η διαδικασία της κλήρωσης, ήταν ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ από τον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ Χρήστο Σύλλα, ο οποίος χωρίς κανένα ενδοιασμό, ΟΡΙΣΕ τα ζευγάρια της κλήρωσης, βασιζόμενος στην προκήρυξη στην οποία αναφέρεται ότι θα γινόταν με γεωγραφικά κριτήρια. Αλλά αυτά τα γεωγραφικά κριτήρια, τα πήρε τα ερμήνευσε όπως ήθελε και έβγαλε ''λαγούς''. 

Συγκεκριμένα, όταν λέμε γεωγραφικά κριτήρια, εννοούμε, όπως είναι δομημένα τα εθνικά πρωταθλήματα, δηλαδή Βορράς και Νότος. Με τον τρόπο αυτό, όλοι περιμέναμε ότι θα κληρώνονταν 3 ζευγάρια του Βορρά και 5 ζευγάρια του Νότου μεταξύ τους. Όμως, φευ! Δεν υπολογίζαμε τον παράγοντα Σύλλα, ο οποίος αρχικά για το Βορρά, όρισε το ζευγάρο Εθνικού Αλ. και Ορεστιάδας, επικαλούμενος το πρόβλημα με τα μπλόκα των αγροτών - λες και δε θα έχουν το ίδιο πρόβλημα ο Ολυμπιακός που θα πάει στην Πάτρα, ο Παναθηναικός που θα πάει στην Καλαμάτα και η Λαμία που θα έρθει στη Δραπετσώνα - και η μόνη κλήρωση που έκανε, ήταν για το ποια ομάδα, θα ήταν γηπεδούχος.

Στη συνέχεια ξανακτύπησε και τις 10 ομάδες του Νότου, τις χώρισε στις 5 της Αττικής και στις 5 της Περιφέρειας, ώστε σε κάθε περίπτωση να κληρωθεί μία ομάδα της Αττικής αντίπαλη με μία της Περιφέρειας. Πρωτάκουστο στη φάση που βρίσκεται το κύπελο Ελλάδας!!!

Για να φανταστείτε, για το πως βλέπει ο Σύλλας, την όλη διαδικασία, ενοχλήθηκε και το ανέφερε για το γεγονός ότι την κλήρωση την παρακολουθούσαμε ζωντανά μέσω βιντεοκλήσης. Αν είναι δυνατόν!!!"

 
 Απορούμε γιατί δεν αντέδρασε ο Ολυμπιακός που τον στέλνουν να παίξει στην Πάτρα , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις γυναίκες δεν ισχύουν γεωγραφικά κριτήρια, μετά από απαίτηση του Ολυμπιακού, αλλά απ ότι φαίνεται στο βόλεϊ ανδρών, δεν ενδιαφέρονται για το άθλημα και τους οδηγεί σαν ...πρόβατα ο πρόεδρος της ΚΕΠ.

Το ελάχιστο που απομένει στον Αχιλλέα Μαυρομάτη, αν θέλει να στηρίξει την ηθική και όχι την ανομία,  είναι να ακυρώσει την κλήρωση, να αντικαταστήσει τον Σύλλα(θυμηθείτε τι έκανε και με την περίπτωση Αγίου Δημητρίου, Πορφύρα) και να επαναλάβει την κλήρωση με νέο πρόεδρο της ΚΕΠ. Διαφορετικά το Κύπελλο πρέπει να μετονομασθεί σε Κύπελλο ΕΟΠΕ ή καλύτερα Κύπελλο Σύλλα. Κλήρωση-ορισμός δεν υπάρχει σε κάνενα μέρος του κόσμου, στη φάση των "16", και όποιος επικαλείται οικονομικά προβλήματα για να παίζει στη γειτονιά του, ας αποσυρθεί. Κι από καταλάβαμε, οι εκπρόσωποι των ομάδων που πήγαν στην κλήρωση, δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε μπροστά στα μάτια τους και ενήργησαν ως...γλάστρες της διαδικασίας. Εκτός κι αν έκριναν οτι τους βολεύει ο τρόπος που όρισε ο Σύλλας τα ζευγάρια και συναίνεσαν σιωπηρά στην κραυγαλέα παρανομία.

Τα ζευγάρια, όπως τα αποφάσισε ο Σύλλας

Εθνικός Αλ. - Ορεστιάδα
ΠΑΟΚ - Άρης
Νίκη Αιγινίου - Ηρακλής
Δραπετσώνα - ΓΣ Λαμία
Κύζικος Ν.Περάμου – Παμβοχαϊκός
Καλαμάτα ’80 – Παναθηναϊκός
Παναχαϊκή – Ολυμπιακός
ΑΟΠ Κηφισιάς – Φοίνικας Σύρου.

3 σχόλια

  • Comment Link Κουταλιανος Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 21:49 posted by Κουταλιανος

    Νομιζω πως τα ναρκωτικά που παίρνουν εκει στον πειραια τα επόμενα χρόνια θα θέλουν τον Κογκαλίδη πρόεδρο της Εοπε να στήνονται ακόμη και οι πάγκορασιδες Δ!
    Επόμενη υποψηφιότητα Κογκαλίδης δαγκωτό!

  • Comment Link kwnnos Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 18:13 posted by kwnnos

    δεν ξέρω τι έχει κάνει η Δραπετσώνα...που κάτι θα έχει κάνει και αυτή...

    Αλλά έχω να πώ 2 πράγματάκια:

    1.να παραιτηθεί επιτέλους ο Σύλας που όλα αυτά τα χρόνια κάνει ότι γουστάρει και η υπόλοιπη ΚΕΠ είονια ανύπαρκτη.

    2.Βγήκαν τα προεκλογικά μαχαίρια. Κογκαλίδης-Σύλας.

  • Comment Link Απορημενος Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 15:01 posted by Απορημενος

    Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Να μιλάνε όλοι αλλά και εσείς της δραπετσωνας αυτό είναι ανήκουστο! Έχετε στήσει και εχουν πέσει ομάδες που δεν συμπαθούσε ο πρόεδρος 2-3 χρόνια πίσω στην α2 ανδρών!
    Χρωστάτε σε όποιον μιλάει ελληνικά και έχετε κσι το θράσος για καταγγελίες;;;; Χαχαχαχα!
    Πρέπει αμεσα να σας βάλει κάποιος στην θέση σας νομιζω!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ