1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2015 21:54

To βόλεϊ μπήκε στο «Κουπόνι» του ΟΠΑΠ αλλά υπάρχει αναβολή!

Από καταβολής της δημιουργίας της ΕΣΑΠ το 2006 αλλά και νωρίτερα όταν λειτουργούσε ως επιτροπή της ΕΟΠΕ, ο διακαής πόθος των παραγόντων των ΤΑΑ και γενικότερα των ανθρώπων που εμπλέκονται με το επαγγελματικό βόλεϊ, ήταν η είσοδος των αγώνων στο κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα».

Μετά από δεκάδες ώρες συσκέψεων, πολυετών πρωτοβουλιών ορισμένων αφανών παραγόντων αλλά και προτάσεων προς τη νέα διοίκηση του ΟΠΑΠ τελικά οι αγώνες της Volleyleague μπήκαν στο Κουπόνι του ΟΠΑΠ που σήμερα υπάρχει σε περισσότερα από 4.200 πρακτορεία σε όλη την Ελλάδα.

Αν επισκεφθείτε ένα πρακτορείο σήμερα 24 Οκτωβρίου θα δείτε στην 11 σελίδα του Κουπονιού κάτω από το μπάσκετ τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Volleyleague. Μάλιστα οι ειδικοί λένε πως υπάρχουν γενναίες αποδόσεις για να ελκύσει τους παίκτες του Στοιχήματος. Αυτά δεν έχουν καμία σημαία καθώς λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος μπήκε φραγή πλήττοντας την αξιοπιστία του ΟΠΑΠ.

Την ώρα, όμως, που ο ΟΠΑΠ κάνει την προσπάθεια του και υπόσχεται και έξτρα έσοδα από το Στοίχημα, την ημέρα που κυκλοφορεί για πρώτη φορά το Κουπόνι του ΟΠΑΠ με αγώνες της Volleyleague οι διαιτητές και η ΕΣΑΠ αποφάσισαν αποχή και αναβολή αντίστοιχα για ένα θέμα που θα έπρεπε να είχε λυθεί μέσα σε πέντε λεπτά και μάλιστα από το καλοκαίρι.

Η αναβολή της πρεμιέρας δεν περνάει στα... ψιλά όπως νομίζουν κάποιοι. Χτυπάει την αξιοπιστία του αθλήματος, του επαγγελματικού βόλεϊ και φυσικά της ΕΣΑΠ που τις επόμενες ημέρες θα χτυπήσει την πόρτα του ΟΠΑΠ για το Στοίχημα. Θα πάρει άραγε και τους διαιτητές μαζί; Πως θα εξηγήσει η ΕΣΑΠ στον ΟΠΑΠ την αναβολή όταν αυτά τα ζητήματα για τις άλλες επαγγελματικές λίγκες και στα άλλα αθλήματα είναι τακτοποιημένα και λυμένα;

Εάν θέλουν οι παράγοντες των ΤΑΑ να επιβιώσουν κι αν θέλουν να διατηρήσουν τουλάχιστον τους δύο μεγάλους χορηγούς που τους στηρίζουν θα πρέπει να σοβαρευτούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Και δε μιλάμε βέβαια για τη ζημιά της NOVA, τις αλλαγές στο πρόγραμμα, τις ακυρώσεις των βαν, των τηλεοπτικών κυκλωμάτων κλπ.

Η υποτιθέμενη ρήξη διαιτητών – ΕΣΑΠ δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ούτε νομιμοποιείται η ΟΔΒΕ να εκδίδει ανακοινώσεις αποχής αλά ΓΣΕΕ, ούτε οι διαιτητές δικαιούνται να στυλώνουν τα πόδια στις αμοιβές τους και μάλιστα σε μία περίοδο που αθλητές, προπονητές, στατιστικολόγοι, δημοσιογράφοι έχουν τσαλακώθει αλλά βάζουν το βόλεϊ πάνω από την τσέπη τους. Για να μην πάμε στο ύψος των αμοιβών.

Αυτό ας το κρίνει η ΕΣΑΠ και η ΕΟΠΕ. Ας το κρίνουν κυρίως οι διαιτητές που έχουν μάθει να σκύβουν το κεφάλι στην ομοσπονδία και να κάνουν τα κοκόρια στην Λίγκα.

Καλά κάνουν αλλά αυτό το παρτάκι της γελοιοποίησης του αθλήματος πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει. Οι διαιτητές θέλουν να διοικούν και οι παράγοντες να σφυρίζουν.

Εμάς αυτά τα συντεχνιακά δε μας ενδιαφέρουν. Κοιτάξτε να μαζευτείτε και να ζητήσετε και καμιά συγγνώμη εκτός κι αν νομίζεται πως εάν σταματήσετε να προσφέρετε τις... υπηρεσίες σας θα σταματήσει η γη να γυρίζει.

V.N.

2 σχόλια

  • Comment Link VRAHATIFUN Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 17:52 posted by VRAHATIFUN

    Μπράβο volleynews ! Επιτέλους αλήθειες. Και για τους διαιτητές που πουλάνε τσαμπουκάδες, μόνον εκεί που τους παίρνει και για την ΕΣΑΠ που τους ανέχεται.

    Αν και εμένα κάποιο πουλάκι μου είπε ότι η αναβολή είχε να κάνει και με το πεντακοσάρικο που κάποια σωματεία δεν είχανε να πληρώσουνε στην ΕΟΠΕ για το παράβολο των ξένων τους. Κι έτσι την πλήρωσε η Παναχα που δεν έχει ούτε έναν...

    Γιατί άν είναι έτσι τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, μια και γίνονται ρουσφέτια που στο τέλος θα κοστίσουν ακριβά και σε ΟΛΟΥΣ.

  • Comment Link μπρουμελ Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 15:28 posted by μπρουμελ

    Επιτέλους τα πραγματα με το ονομα τουε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ