1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-12-2014 17:42

Βίλντε, Γκάνεφ, Κράβαρικ, Φίφη, Φεντότοβα, Σφυρή θα τιμηθούν στη μεγάλη γιορτή του ΣΕΠΠΕ

Cannot find volleynews.v2/SEPPE/2014/vraveuseis folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/SEPPE/2014/vraveuseis/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Μεγάλες μορφές του ελληνικού και διεθνούς βόλεϊ που διέπρεψαν στα ελληνικά πρωταθλήματα, όπως οι Βίλντε, Γκάνεφ, Ζελιάσκοφ, Κράβαρικ, Μπρουκς, Μαρία και Νίκη Γκαραγκούνη, Σφυρή, Μπάμπουλι, Φεντότοβα, Σαπαρέφσκα κ.α. θα τιμήσει το Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης στην γιορτή που προγραμματίζει το προσεχές Σάββατο στις 27 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Πρόκειται για πανηγυρική εκδήλωση που συμπίπτει με τη συμπλήρωση 20 χρόνων προπονητικών σεμιναρίων. Η γιορτή θα είναι αφιερωμένη στα μέλη του ΣΕΠΠΕ, τα παιδιά τους, τους αθλητές και αθλήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων των σωματείων πετοσφαίρισης και θα γίνουν βραβεύσεις σε κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες που πρόσφεραν τα μέγιστα στο ελληνικό βόλεϊ.

Η γιορτή θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ιωνικού Ν.Φ. «Ζαχ.Αλεξάνδρου» στη Νέα Φιλαδέλφεια (οδός Νίκου Τρυπιά και Σάρδεων).

Η Ήρα Φεντότοβα

Η Ήρα Φεντότοβα ήρθε στην Ελλάδα το 1993 και συγκεκριμένα στην ομάδα του Ιωνικού. Στη συνέχεια η πορεία της ήταν αρκετά μεγάλη καθώς αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό, τον Πανελλήνιο, τα Βριλήσσια, το Μαρκόπουλο, την ΑΕΚ, τον ΖΑΟΝ και ολοκλήρωσε την καριέρα την στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Ο.ΠΕ.Ρεθύμνου το 2012. Σήμερα την συναντάμε να προπονεί τα αναπτυξιακά τμήματα του Ο.ΠΕ.Ρ ενώ το Σάββατο στις 27 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στην Αθήνα για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σ.Ε.Π.ΠΕ.

H Mαρία Γκαραγκούνη

Η Μαρία Γκαραγκούνη θα βρίσκεται μαζί μας στη γιορτή του Σ.Ε.Π.ΠΕ ΤΟ Σάββατο 27 Δεκεμβρίου. Η διεθνής ακραία ξεκίνησε την καριέρα της από την Ε.Α.Λαρίσης. Το 1994 μαζί με την αδερφή της ήρθαν στην ομάδα των Βριλησσίων. Οι ικανότητές της έφτασαν μέχρι την Ισπανία ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε στις ομάδες του Παναθηναϊκού, του ΖΑΟΝ και του Μαρκοπούλου όπου κι εκείνη ολοκλήρωσε την αθλητική της καριέρα το 2010.

Η Φίφη Σαπαρέφσκα

Η Φιντάνκα (Φίφη) Σαπαρέφσκα ήρθε στην Ελλάδα το 1992 και αγωνίστηκε στις ομάδες του ΖΑΟΝ,του Αγ. Σώστη,του ΠΑΟ,του Φ.Ο Βριλησσίων και του Α.Ο Μαρκοπούλου με αρκετές διακρίσεις.Μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στην ομάδα του Ο.ΠΕ.Ρεθύμνου ενώ θα παρευρίσκεται στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σ.Ε.Π.ΠΕ το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου.

Η Νίκη Γκαραγκούνη

Η Νίκη Γκαραγκούνη ξεκίνησε το βόλεϊ στην Ε.Α.Λαρίσης το 1994 και αργότερα αγωνίστηκε στον Φ.Ο.Βριλησσίων, στον Παναθηναϊκό και στον Α.Ο.Μαρκόπουλου όπου και ολοκλήρωσε την αθλητική της καριέρα το 2010 .Στο ενεργητικό της έχει ευρωπαικές διακρίσεις,πρωταθλήματα και κύπελλα με τις ομάδες των Βριλησσίων και του Παναθηναικού  Η Νίκη θα παρευρίσκεται στην γιορτή του Σ.Ε.Π.ΠΕ το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου.

Η Έφη Σφυρή

Η Έφη Σφυρή ξεκίνησε απο την ομάδα του Στάθη Σαραντέα την Άρτεμις Κορυδαλλού συνέχισε την καριέρα της στον Παναθηναικό κερδίζοντας 5 πρωταθλήματα όμως το καλοκαίρι του 1998 την κέρδισε η άμμος. Με την Βάσω Καραντάσιου κερδίζουν ευρωπαικά πρωταθλήματα καθώς και την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρόδου το 2002.Το δίδυμο μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές με την συμμετοχή τους στις Ολυμπιάδες του Σίδνευ και της Αθήνας.Η Έφη Σφυρή θα παρευρίσκεται κι εκείνη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σ.Ε.Π.ΠΕ.

Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ

Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ ήρθε το 1996 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Α.Ο.Ορεστιάδας. Ένας απο τους καλύτερους ξένους κεντρικούς που πέρασαν απο τα ελληνικά γήπεδα θα τιμήσει με την παρουσία του τη γιορτή του Σ.Ε.Π.ΠΕ το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου.

Η Άγκι Μπάμπουλι

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σ.Ε.Π.ΠΕ θα δώσει το ''παρών'' και η Άγκι Μπάμπουλι. Ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα το 1991 και για 12 χρόνια αγωνίστηκε στον Παναθηναικό με αρκετές διακρίσεις. Συνέχισε την καριέρα της στις ομάδες του Πανελληνίου και του Μαρκοπουλου. Πλέον τη συναντάμε απο τη θέση της βοηθού προπονητή στην ομάδα του Παναθηναικού στο πλευρό του Γιώργου Ρούση.

Ο Ραιμόν Βίλντε

Ο «Πύργος της Βαλτικής» Ραϊμόντ Βίλντε θα περευρίσκεται κι εκείνος στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σ.Ε.Π.ΠΕ. Το Φεβρουάριο του 1992 οι 18.000 φίλοι του Ολυμπιακού με αρχηγό τον ''Αττιλιο με την τρομπέτα του'' δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα στο Σ.Ε.Φ. Ο Vilde με τους συναθλητές του νίκησαν στον ημιτελικό την CSKA Μόσχας και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό με την ιταλική Ραβένα του ΝτανιέλεΡίτσι και των Κίραλι, Τίμονς.

Ο Αντρέι Κράβαρικ

Ο ηγέτης του Γ.Σ Ηρακλής, ο «θρυλικός» Αντρέι Κράβαρικ που για περίπου μία δεκαετία κατέκτησε 15 τίτλους και έχοντας 3 παρουσίες σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ θα βρίσκεται κι εκείνος στη γιορτή των προπονητών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 27 Δεκεμβρίου.

Ο Λιούμπο Γκάνεφ

Ο Λιούμπο Γκάνεφ ήταν χωρίς αμφιβολία ένας απο τους κορυφαίους διαγώνιους της Ευρώπης και μια από τις πιο εμβληματικές μορφές που πέρασαν από το ελληνικό βόλεϊ. Ο συμπαθής Βούλγαρος θα παρευρίσκεται στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σ.Ε.Π.Π.Ε. Υπενθυμίζεται πως μαζί με τους Κονσταντίνοφ, Μέλκα, Μητρούδη, Αλεξανδρόπουλο, Μούχλια, Χαριτωνίδη, Σ.Χατζηαντωνίου, Παυλίδη, Νεράντζή και Φ.Βασιλειάδη έφεραν στην Θεσσαλονίκη το 1997 με την ομάδα του Α.Σ Άρη το πρώτο πρωτάθλημα που κατέκτησε ομάδα εκτός Αθηνών.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ