1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-07-2014 13:32

Με Τζιουμάκα στη Σλοβενία για τη μεγάλη πρόκριση

Στη λίγες ώρες (16.00) αναχωρεί η αποστολή της Εθνική Ανδρων για το Μάριμπορ της Σλοβενίας, όπυ αύριο στις 21.00 θα βρεθεί αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη πρόληση των τελευταίων ετών. Στο «Sportna Dvorana Ljudski Vrt Hall» θα διεξαχθεί ο 2ος ημιτελικός του Ευρωπαϊκού Λιγκ Ανδρών.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την ήττα που γνώρισε με 3-2 από την Σλοβενία στο πρώτο ματς, χρειάζεται είτε ‘καθαρή νίκη’ (3-0 ή 3-1) είτε να κερδίσει με 3-2 και κατόπιν να επικρατήσει στο ‘χρυσό σετ’ (στους 15 πόντους) για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Σωτήρης Δρίκος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και η μοναδική αλλαγή στην αποστολή συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι είναι η παρουσία του Γιώργου Τζιουμάκα (ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Εφήβων) αντί του Νίκου Παλέντζα.

Αναλυτικά η 12άδα της Εθνικής αποτελείται από τους: Τζούριτς, Τζιουμάκας, Φιλίποφ, Κοκκινάκης, Πρωτοψάλτης, Εφραιμίδης, Τακουρίδης, Πελεκούδας, Κουμεντάκης, Δαλακούρας, Κανέλλος, Αγγελόπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ