1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-09-2013 15:29

Συγχαρητήρια στην ΤΕ Δωδεκανήσου από τον Μαυρομάτη

Επιστολή στην ΤΕ Δωδεκανήσου έστειλε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης για να την συγχαρεί για την διοργάνωση του Προολυμπιακού Τουρνυοά Μπιτς Βόλεϊ που διεξήχθη στη Ρόδο.
«Με την παρούσα θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη συμβολή σας στη διεξαγωγή του Προολυμπιακού τουρνουά Beach Volley Νέων, που διοργανώθηκε στη πόλη της Ρόδου.  Η μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης και τα εγκωμιαστικά σχόλια που αποσπάσαμε από τους υπεύθυνους της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, αντανακλάται και στην Τοπική Επιτροπή Δωδεκάνησου και μας δίνει τη δυνατότητα να στοχεύουμε σε νέες επιτυχίες.

Παρακαλούμε όπως μεταφέρετε τοα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συνεργάτες σας που συντέλεσαν στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων.

Ευχόμαστε η άψογη συνεργασία μας, να συνεχιστεί και στο μέλλον και η περιοχή της Ρόδου να αποτελέσει ξανά ένα σημείο αναφοράς για το άθλημα του Beach Volley σε Ελλάδα και εξωτερικό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ