1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-08-2013 13:44

Παραίτηση Αναγνώστου από την προεδρεία της Τ.Ε Σάμου

Επιστολή παραίτησης έστειλε στην ΕΟΠΕ και τους συνεργάτες του, ο πρόεδρος της Τ.Ε Σάμου Μιχάλης Αναγνώστου. Ο κύριος Αναγνώστου είναι και πρόεδρος του Ιωνικού Σάμου, που πέρσι αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Α2 μετά από σύγκρουση με την ΕΟΠΕ με αφορμή τα οδοιπορικά.

«Αγαπητοί συνεργάτες θέλω μέσω της επιστολής μου αυτής να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα συνεργασία μας στο Δ.Σ τής Τ.Ε Ε.Ο.ΠΕ Ν-ΣΑΜΟΥ.

Αυτά τά χρόνια που εργαστήκαμε στό νεοσύστατο Δ.Σ καθώς καί στα προηγούμενα χρόνια υπήρχε μια άριστη λειτουργία μεταξύ μας.

Βέβαια θα αφήσω τα όποια αρνητικά ειπώθηκαν όλα αυτά τά χρόνια και θα κρατήσω μόνο τίς καλές αναμνήσεις μου απο τήν πολύχρονη θητεία μου στην Τ.Ε ΕΟΠΕ Ν-ΣΑΜΟΥ, από διάφορες θέσεις όπως αυτή του ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ καί του ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Ειλικρινά λυπάμαι που δέν μπορώ να συνεχίσω να βοηθάω σάν μέλος του Δ.Σ όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι και πιστεύω στην άριστη συνέχεια λειτουργίας τής Τ.Ε ΣΑΜΟΥ πρός όφελος τών σωματείων.

Κλείνοντας να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους της Ε.Ο.ΠΕ-ΑΘΗΝΩΝ που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στό Τμήμα Αγωνιστικό.[Μαρία Μάρκου] Τμήμα Μητρώο.[Κων/νος Μοτσενίγκος]Τμήμα Ανάπτυξης.[Τζένη Κουμενδούρου] ,τά Σωματεία τής Δύναμης της Τοπικής Επιτροπής, ΣΥΝΔΙΠΕ-ΣΑΜΟΥ, Μ.Μ.Ε, Παράγοντες του Αθλήματος, Προπονητές, Αθλητές, Αθλήτριες,καί Γονείς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ