1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-06-2013 13:17

«Σα να μιλάς σε κωφούς»...

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας βρέθηκε στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα, Αθέατος Κόσμος, που είχε θέμα τα Ολυμπιακά Ακίνητα. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η Πολιστεία ποτέ δεν θέλησε να ασοληθεί με τα γήπεδο και τις εγκαταστάσεις και οτι στόχος των πολιτικών είναι να περάσει η δεκαετία για να παραγραφούν τα «αματρήματα»





«Οταν ανέλαβα στην ΕΟΠΕ βρέθηκα να είμαι "ιδιοκτήτης" έξι Ολυμπιακών Εργων, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω φορολογική ενημερότητα. Απο τα έργα, όπως γνωρίζω, λόγω απαγορευτικών προτάσεων των μηχανικών της ΓΓΑ, αν και έχουν εξοφληθεί, δεν παραλαμβάνονται απο το Δημόσιο τα έργα της Παιανίας, δηλαδή το Κλειστό βόλεϊ και Στίβου, όπως και ο περιβάλλοντος χώρος.Τα έργα έχουν αφεθεί στην τύχη τους και ρημάζουν στα χέρια των ληστών. Μιλάγαμε και ζητούσαμε να επέμβει η Πολιτεία, αλλά ήταν σαν να μιλούσαμε σε κωφούς και εμας που μιλάγαμε μας θεωρούσαν γραφικούς. Στόχος τους είναι να κλείσει η 10ετία να παραγραφούν όλα τα αμαρτήματα»

2 σχόλια

  • Comment Link ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 12:11 posted by ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    Εδώ το πρώτο μέρος της εκπομπής : https://www.youtube.com/watch?v=VS7_ifL1790

  • Comment Link ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 12:02 posted by ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια και η σημερινή κατάντια της Ελλάδας και των ρημαγμένων Ολυμπιακών έργων φέρνει αισθήματα κατάθλιψης σε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού και περισσότερο σε όσους δούλεψαν σκληρά, αμέτρητες ώρες και πίστεψαν στο όραμα των Ο.Α. είτε σαν απλά στελέχη του "ΑΘΗΝΑ 2004" είτε σας εθελοντές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ