1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2021 12:13

Η Μαρία Καλουδιώτη υποψήφια με τη κίνηση «Όλοι μαζί για το βόλεϊ»

Η Μαρία Καλουδιώτη, Πρόεδρος του Σωματείου ΑΘΛ.Ε.Σ.Η., κατεβαίνει υποψήφια με την κίνηση «Όλοι μαζί για το βόλεϊ» διεκδικώντας θέση μέλους στο νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ..


"Με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη γνωριζόμαστε από τα φοιτητικά μας χρόνια. Τον διακρίνει το πάθος, η γνώση και η δίψα για το καινοτόμο. Άνθρωπος με κουλτούρα και ήθος. Χαμηλών τόνων στις συζητήσεις και παθιασμένος στη διεκδίκηση. Προσόντα που με έκαναν να συστρατευθώ μαζί του, γιατί το βόλεϊ έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα και όχι απλούς διεκπεραιωτές. Έχει ανάγκη από διαφορετική ματιά, ύφος και ήθος.

Έχει ανάγκη από διαρκή διάλογο με τα σωματεία και τις Ενώσεις. Ευήκοα ώτα χρειάζεται και όχι από αποφάσεις δωματίων και λίγων ατόμων. Η ομοσπονδία πρέπει να αποφασίζει με τα σωματεία για τα σωματεία, με τους αθλητές-τριες για εκείνους-ες, χωρίς παρεμβάσεις υμετέρων και φίλων. Η ομοσπονδία είναι το πολιτικό όργανο όλου του βόλεϊ και πρέπει να διαθέτει οραματικό σχέδιο 4/τιας ψηφισμένο από το ΔΣ της και από τις συνελεύσεις της".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ