1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-03-2021 02:37

Την υποψηφιότητα του με την κίνηση «Πρώτα το Βόλεϊ» ανακοίνωσε ο Θεόφιλος Ορφανίδης

Την υποψηφιότητα του με την κίνηση «Πρώτα το βόλεϊ» του Γιώργου Καραμπέτσου, ανακοίνωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, και πρόεδρος του Αίαντα Ευόσμου, Θεόφιλος Ορφανίδης.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αναφέρει:

«Η ενασχόλησή μου με το βόλεϊ ξεκινά από μικρή ηλικία ως αθλητής στα τοπικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης. Μεγαλώνοντας συνέχισα ως υπεύθυνος αναπτυξιακών τμημάτων του Αίαντα Ευόσμου και ακολούθησα την γυναικεία ομάδα στην πορεία της μέχρι και την Α1 κατηγορία που βρίσκεται σήμερα

.Από το 2016 είμαι στο πλευρό του Γιώργου Καραμπέτσου στηρίζοντας μια μεγάλη προσπάθεια για επιβίωση του αθλήματος που αγαπάμε τόσο σε οικονομικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια (εν μέσω πανδημίας τον τελευταίο χρόνο) μπήκαν σωστές βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος σε κάθε επίπεδο.Πιστεύω πως η ομάδα αυτή με οδηγό τον Γιώργο Καραμπέτσο με αγάπη ,όραμα και θέληση προσφοράς μπορεί να πάει το άθλημα βήματα μπροστά την επόμενη τετραετία». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ