1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2018 17:33

Καραμπέτσος: Βλέπω ένα μικρό φως στο βάθος του τούνελ

Tην ικανοποίηση του για την πρόοδο που έχει κάνει η διοίκηση του στα οικονομικά της ΕΟΠΕ αλλά και την συμπαράσταση που έχει από τα σωματεία από την πρώτη μέρα της εκλογής του εξέφρασε με δηλώσεις του στο volleynews.gr ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της ΕΟΕ:
«Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε πασχίζουμε να σώσουμε την ομοσπονδία και το βόλεϊ από την πτώχευση. Με την βοήθεια των συνεργατών, των πιστωτών, των χορηγών και της Πολιτείας έχουμε καταφέρει να αναστρέψουμε την κατάσταση. Παραλάβαμε μία ανεξέλεγκτη κατάσταση. Μας πήρε μήνες για να ενημερωθούμε και να κάνουμε έναν πρώτο προγραμματισμό. Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο βλέπουμε ένα μικρό φως στο βάθος του τούνελ. Ακόμα έχουμε να διανύσουμε πολύ δρόμο και να ανταποκριθούμε σε μεγάλες προκλήσεις αλλά όσο είναι στο πλευρό μου οι παράγοντες των σωματείων έχω δύναμη και ενέργεια. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για την πολύτιμη βοήθεια. Ευχαριστώ τους εκπροσώπους των σωματείων και φορέων του βόλεϊ όπως η ΕΣΑΠ, οι αθλητές, οι προπονητές, οι διαιτητές. Ευχαριστώ το προσωπικό της ομοσπονδίας και κυρίως όλους τους πιστωτές που έχουν βάλει πλάτη και αναγνωρίζουν την προσπάθεια μας. Ευχαριστώ τους εκπροσώπους του Τύπου που αναγνωρίζουν την προσπάθεια μας και προβάλλουν τη δουλειά που γίνεται για ένα καλύτερο μέλλον στον βόλεϊ», δήλωσε στο volleynews.gr ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ