1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-09-2017 12:21

Φιλικά του ΠΑΟΚ με τη Βοϊβοντίνα

Το PAOK Sports Arena ανοίξει και πάλι τις πύλες του για να φιλοξενήσει αγώνα του ΠΑΟΚ, περίπου πέντε μήνες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον δικέφαλο.  Η Βοϊβοντίνα θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ την Παρασκευή 22/9 και το Σάββατο 23/9 σε δύο φιλικά που οι οπαδοί αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι δυο φιλικές αναμετρήσεις που θα δοθούν στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν μια καλή ευκαιρία για τον Χόρχε Ελγκέτα, ώστε να βγάλει τα συμπεράσματά του και να σχεδιάσει τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Ο Αργεντινός προπονητής είναι πολύ πιθανόν να δώσει χρόνο συμμετοχής τόσο στον Βέλγο Ματίας Βάλκιερς όσο και στον αρχηγό Ερνάντο Γκόμεζ με τον Βενεζουελάνο να έχει παίξει για λίγο απέναντι στον Εθνικό.

Παράλληλα συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, που περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ σε Πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και play off), Κύπελλο Ελλάδος, League Cup και Champions League, της αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν κάνει προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας, θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία του Τ.Α.Π. στο PAOK SPORTS ARENA καθημερινά 09:30-18:30 (το Σάββατο 23/9 από τις 16:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα).

 Για την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη επίδειξη της ταυτότητας ή του αποδεικτικού κίνησης της αγοράς του. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2313036354 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας να παρευρεθούν στο Παλατάκι, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, για να δουν από κοντά τους Πρωταθλητές Ελλάδος στον φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ