1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-09-2017 19:20

Αλεξίεφ: «Σαν... ποδοσφαιρική ομάδα»

Εντυπωσιασμένος από την οργάνωση του Ολυμπιακού δήλωσε ο Τοντόρ Αλεξίεφ. Ο Βούλγαρος ακραίος με την σπουδαία καριέρα, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι μοιάζουν με… ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ τόνισε ότι τον ενθουσιάζει η ιδέα ότι θα παίξει για τον κόσμο του Ολυμπιακού.
 «Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, είναι παγκοσμίως γνωστός. Η προηγούμενη ομάδα μου στην Αργεντινή, δεν είχε κερδίσει τον τίτλο για έξι χρόνια και τον κέρδισε την τελευταία χρονιά, είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Είναι εξαιρετικές οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα. Είναι όλα πολύ επαγγελματικά και για πρώτη φορά σε όλη μου την καριέρα μπορώ να πω ότι είναι το ίδιο με το ποδόσφαιρο σε επίπεδο οργάνωσης. Όλα είναι κανονισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σκέφτεσαι μόνο το βόλεϊ και τίποτα άλλο. Αναφορικά με τον κόσμο, ξέρω πως θα είναι. Έπαιξα κόντρα στον Ολυμπιακά τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη και ξέρω τι να περιμένω. Ξέρω ότι οι Έλληνες είναι πολύ παθιασμένοι και θα είναι φανταστικό να παίξω μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ