1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2017 16:08

Ο Ασκληπιός για το «όχι» στην Pre League

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Mετά την Ελπίδα Αμπελοκήπων και ο Ασκληπιός Τρικάλων πήρε θέση για την μη συμμετοχή του στην Pre League γυναικών.
«Μετά την ανακοίνωση- ανοιχτή επιστολή προς την ΕΟΠΕ που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, κάποιων Σωματείων σχετικά με τη συμμετοχή στην υπό διαμόρφωση νέα κατηγορία γυναικών (pre- league) και σε ότι μας αφορά θα θέλαμε να τονίσουμε σε όλους τους τόνους, τα εξής:

1. Σαν Σωματείο είχαμε αποφασίσει εδώ και αρκετές μέρες να μη δηλώσουμε συμμετοχή στη νέα κατηγορία (σαν μια από τις επιλαχούσες) και ήδη έχει σταλεί η σχετική επιστολή στην αρμόδια αρχή.

2. Σε επικοινωνία που είχαν μαζί μας κάποιες ομάδες δηλώσαμε την απόφασή μας να μη μετέχουμε στη νέα κατηγορία, ανεξαρτήτως του τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες.

3. Ουδέποτε είμαστε ή πρόκειται να ενταχθούμε σε καμία <<ομάδα>> διατηρώντας την ανεξαρτησία μας και την αυτοτέλεια της άποψής μας.

4. Από λάθος βρέθηκε το όνομά μας κάτω από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση- ανοιχτή επιστολή, αφού σε επικοινωνία που είχαμε με τους συντάκτες αυτής δηλώσαμε ότι δεν επιθυμούμε τη συμμετοχή μας στην κίνηση αυτή.

5. Η απόφασή μας να μη δηλώσουμε συμμετοχή συνεχίζει να είναι σε ισχύ.

ΑΣ Ασκληπιός»
Διαβάστηκε 2515 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ