1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2017 23:50

Η πιο μεγάλη ώρα

Πρώτος στόχος επετεύχθη για τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση του Κυπέλλου και πριν προλάβει να χαρεί τον τίτλο του, υποδέχεται αύριο την βελγική Αστερίξ για ένα εισιτήριο στην τετράδα του Challenge Cup (OTE SPORT6, 8/3, 19.30).
Το πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς (μέχρι το επόμενο) δίνει αύριο ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Ρέντη, έχοντας ως πλεονέκτημα τη νίκη με 3-2 στο Βέλγιο πριν από δύο βδομάδες. Οι «ερυθρόλευκες» κάθε παιχνίδι εμφανίζονται και καλύτερες και με την ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου θα προσπαθήσουν να γράψουν άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς βλέπει με χαρά τις αθλήτριες του να αποδίδουν ολοένα και καλύτερα, έχοντας μάλιστα και κενό το απουσιολόγιο του.

Η Αστερίξ από την άλλη νίκησε για το πρωτάθλημα και έχει έρθει στην Αθήνα με καλή ψυχολογία για την ανατροπή. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Κίριλ Νεστερένκο από την Ρωσία και ο Νάρεκ Σιρινιάν από την Αρμενία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ