1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2017 21:11

Παπάζογλου: «Τώρα βρίσκω τον ρυθμό μου»

Μετά την ανάδειξη της MVP της 14ης αγωνιστική της Α1 Γυναικών, η Κατερίνα Παπάζογλου μίλησε στο volleynews.gr για τον αγώνα με τον ΑΟ Θήρας, την επιστροφή της μετά τον σοβαρό τραυματισμό της και για τους στόχους της Ελπίδας.

«Και οι δύο ομάδες έπαιξαν εκπληκτικά. Ήταν δυνατό ματς με θεαματικές φάσεις με διάρκεια και εντυπωσιακές άμυνες. Μου άρεσε πολύ και το χάρηκα περισσότερο απ'όλα τα παιχνίδια φέτος που παίξαμε. Ήταν όμορφος αγώνας, συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη και στη Σαντορίνη για την προσπάθειά της».

papazoglou2

Για την επιστροφή της: «Επέστρεψα τον Οκτώβρη και ζορίστηκα στην αρχή. Σιγά σιγά τώρα ξαναβρίσκω τον ρυθμό μου, ήταν δύσκολο γιατί είναι και η πρώτη μου χρονιά στην Α1 και ήταν ακόμα δυσκολότερο να ενταχθώ και να συνηθίσω τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Κάθε μέρα νιώθω ακόμα καλύτερα και η ανάδειξη μου ως MVP μου δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσω, είναι αφορμή για να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο».

Ενώ αφιέρωσε τον τίτλο της MVP στην ομάδα: «Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες και τον προπονητή μου που με βοήθησαν ώστε να αναδειχθώ MVP. Όλοι μαζί προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον σύλλογο και προχωράμε».

Τέλος μίλησε για τον στόχο της παραμονής: «Εμείς κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο. Από κει και πέρα θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια και θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να μείνουμε στην κατηγορία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ