1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-12-2016 12:30

Καταπέλτης Χαριτωνίδης κατά Στουραΐτη: «Οι "μάγοι" να εξαφανιστούν από το βόλεϊ»

Φοβερές καταγγελίες έκανε ο Κώστας Χαριτωνίδης κατά του Γιάννη Στουραΐτη αλλά και των Κωστή Ψαρουδάκη και Αχιλλέα Μαυρομάτη που "μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν τις καρέκλες τους στην ΕΟΠΕ ενώθηκαν κατά της δυναμικής του Γιώργου Καραμπέτσου. Ο Στουραΐτης βλέποντας τη δυναμική του Καραμπέτσου πανηγυρίζει για τον αποκλεισμό του Χαριτωνίδη από το ψηφοδέλτιο του Καραμπέτσου", αλλά περνάει στην αντεπίθεση και σε συνέντευξη που παραχώρησε μιλάει περί κύρους της ΕΟΠΕ, εφαρμογή της νομιμότητας αλλά και για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο συνδυασμός Στουραΐτη για να κρατήσει την εξουσία.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητή είπε σε blog του volley«Πανηγυρίζουν επειδή με απέκλεισαν για ασυμβίβαστο. Απέκλεισαν έναν άνθρωπο του αθλήματος, όπως πανηγύριζαν και για τον αποκλεισμό του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου. Ίσως και να νομίζουν  ότι ο αποκλεισμός αυτός θα τους φέρει ψήφους, χωρίς να υπολογίζουν πως η τακτική που ακολουθούν μπορεί να έχει και αντίθετα αποτελέσματα» και πρόσθεσε:

«Ότι και να κάνουν ο κόσμος τους κατάλαβε. Κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει την πανηγυρική εκλογή του Γιώργου Καραμπέτσου. Από την Κυριακή όλοι αυτοί οι "επαγγελματίες παράγοντες" και "ερασιτέχνες μάγοι" θα πρέπει να εξαφανιστούν και να μην πατάνε το πόδι τους σε γήπεδο που παίζεται βόλεϊ. Είναι επικίνδυνοι και φάνηκαν τα αποτελέσματα της εξουσίας που άσκησαν, βουλιάζοντας το άθλημα.

Οι αλληλοκατηγορίες που αντάλλαξαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου δείχνουν πως διοικούσαν. Ο τρόπος που επανασυνδέθηκαν, με σκοπό να μην χάσουν τις καρέκλες τους αποδεικνύει το ίδιο πράγμα.

Όλοι αυτοί έχουν τελειώσει. Προσωπικά γεννήθηκα στο βόλεϊ και δεν είμαι από ... μεταγραφή. Θα με βρίσκουν μπροστά τους.

Άσχετα αν δεν εκλεγώ, θα βρίσκομαι στο πλευρό του Γιώργου Καραμπέτσου και θα κάνω ότι πρέπει για να ξαναδώσουμε την χαμένη αίγλη στις Εθνικές ομάδες.

Όλοι αυτοί που δεν με θέλουν να είμαι υποψήφιος, οι ίδιοι με παρακαλούσαν το καλοκαίρι για να τους βρω καταλύτες να μην τους πετάξουν έξω από το ξενοδοχείο και να μιλήσω στον κυλικειάρχη του Αλεξάνδρειου, για να τους παρατείνει την πίστωση και ακόμη δεν ξέρω αν έχουν ξοφλήσει τον άνθρωπο.

Αυτό το κύρος είχαν σαν παράγοντες και σας το λέω για να ξέρετε για ποιους μιλάμε.

Ο νόμος που ισχίζονται είναι κομμένος και ραμμένος στα πολύ μικρά τους κοστούμια για ένα πολύ μεγάλο άθλημα.

Ακόμη και μέσα στην νομοπαρασκευαστική επιτροπή ήταν ο πρώην, αλλά και όλοι αυτοί αποφάσιζαν πως να αποκλείσουν τους ειδικούς του αθλήματος, για να κάνουν κουμάντο οι "επαγγελματίες παράγοντες".

Δεν είναι ψέμματα πως πάρα πολλοί από αυτούς παίρνουν δουλειές και κερδίζουν χρήματα, επειδή ήταν εκλεγμένοι στην Ομοσπονδία.

Να ανοίξουν τα μάτια τους και να δούνε τι γίνεται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Στην Ισπανία και Σερβία προπονητές και εν ενεργεία αθλητές, είναι επικεφαλής στις Ομοσπονδίες ,ο πρόεδρος της CEV ο Μπόρισιτς είναι πρώην διαιτητής και προπονητής . Ο προπονητής Γκάετς είναι πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας, με στέλεχος τον εν ενεργεία αθλητή Μίλκοβιτς.

Εδώ ο νεανικής μορφής παραγοντίσκος, βγάζει... δεκαρικούς και ζητά να εξαφανιστούν όσοι ξέρουν το άθλημα, για να είναι στην διοίκηση και να κρατάει "αιχμάλωτη" καρέκλα.

Αυτοί είμαστε και σας λέω ότι ο καταξιωμένος ως διεθνής διαιτητής ο Γιώργος Καραμπέτσος με την προσωπικότητα και το κύρος που διαθέτει, μπορεί να πετύχει πάρα πολλά.   

Όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν το ακέραιον του χαρακτήρα του και τον εμπιστεύονται, γιατί θα αγωνισθεί και θα τα καταφέρει».

Ο Χαριτωνίδης καταγγέλει ευθέως την συνεργασία Μαυρομάτη - Ψαρουδάκη προκειμένου να προσφέρουν στήριξη στον Στουραΐτη:

«Πως είναι δυνατόν ο κύριος Μαυρομάτης και ο κύριος Στουραΐτης μαζί με τον κύριο Ψαρουδάκη να έχουν διαλύσει το βόλεϊ με τις αποφάσεις τους και τις κόντρες τους και τώρα που βλέπουν πως χάνουν, είναι πάλι μαζί στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο; Αυτοι που λένε πως εκπροσωπούν κάτι το νέο, γιατί κρύβουν ότι από τα έξι μέλη της Εκτελεστικής Επιστροπής που έπαιρναν αποφάσεις για το ελληνικό βόλεϊ επί έξι χρόνια, οι τέσσερις είναι στο ψηφοφέλτιο του Στουραΐτη και οι άλλοι δύο είναι από πίσω στο παρασκήνιο και παλεύουν για να σταματήσουν την δυναμική που διαγράφει ο Γιώργος Καραμπέτσος; Ο κύριος Στουραΐτης που κατήγγειλε την υποψηφιότητα μου και κάνει την αθώα περιστερά, για έξι χρόνια υπέγραφε όλες τις αποφάσεις του ΔΣ της ΕΟΠΕ και συναποφάσιζε όλα τα χρόνια της παρακμής ως στέλεχος και μέλος της εκτελεστικής. Τι φοβούνται; Γιατί δεν αφήνουν να δοθεί και μία νέα ευκαιρία σε ικανούς και αύθαρτους παράγοντες; Πόσο πιο κάτω θέλουν να φέρουν το άθλημα; Τους καλώ έστω και τώρα να παραιτηθούν για να προσφέρουν ελάχιστη υπηρεσία στο βόλεϊ».

6 σχόλια

  • Comment Link Arbitro Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 08:16 posted by Arbitro

    Δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκρατεις. Αυτο ταιριαζει στην περιπτωση σου Κε Χαριτωνιδη.
    Στις εκλογες του 2012 εκανες αγωνα για την παραταξη Μαυροματη-Στουραιτη-Ψαρουδακη..τωρα σου ξυνιζουν,γιατι εχεις καλυτερη προσφορα απο τον Καραμπετσο.
    Θα αναλαβεις ποστο στις Εθνικες ομαδες γα την αναγεννηση του Βολλευ οπως εκανες οταν ησουν και Ομοσπονδιακος..
    Ησουν παντα υπερ της αξιοκρατιας οπως και ο Ψαρουδακης που επι Πασοκ κανατε οργια για θεσεις και καρεκλες.
    Τελος στον Συνδεσμο Προπονητων οι μεθοδοι που χρησιμοποιεις μαζι με τους συνεργατες σου στις εκλογες ειναι πεντακαθαρες.
    Σημερα ποσες εξουσιοδοτησεις θα εχει η μια παραταξη και ποσες η αλλη...??Οχι τιποτε αλλο αλλα επειδη κοπτεστε ωστε να ψηφισουν τα σωματεια και οχι οι συγγενεις σας και οι φιλοι
    Το μη χειρον βελτιστον ειναι συνεχεια στον κατηφορο....

  • Comment Link vooleypsakias Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 19:30 posted by vooleypsakias

    Απ'οτι κατάλαβα η παράγκα θα αλλάξει απλώς ένοικο .Γιατί κάποιος έντυνε ομάδες και διεύθυνε αγώνες,άλλος από ιδιοκτήτης εταιρίας έγινε υπάλληλος αυτοί θα διοικήσουν το βολλευ;Να βάλουν και οικονομικό διευθυντή κανένα που να χρωστάει σε όλη την Ελλάδα η πρόεδρο πτωχευμενου σωματείου.

  • Comment Link ΓΗΠΕΔΟΓΑΤΟΣ Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 15:23 posted by ΓΗΠΕΔΟΓΑΤΟΣ

    Οι νομοι ειναι νομοι και δυστηχως κυριε ιδιοκτητη του αθληματος ψηφηστικαν την περιοδο που εισασταν στα πραγματα, εσεις θελεται τους νομους να ταιριαζουν στα μικροσυμφεροντα σας.Τωρα αν ισχυουν αλλα πραγματα στην Σερβια μπορειται να διοικησεται το Σερβικο βολλευ.

  • Comment Link Coach Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 11:11 posted by Coach

    Αυτό το θέμα με το ασυμβίβαστο του αθλητικού νόμου πρέπει να εξεταστεί και να διορθωθεί! Για ποιόν λόγο προπονητής σε ομάδα της ΕΣΠΑΑΑ να μην μπορεί να είναι και αθλητής σε ομάδα της ΕΣΠΕΔΑ? Γιατί να υπάρχει ασυμβίβαστο? Υπάρχει κάποιο έννομο συμφέρον σε αυτή την περίπτωση? Οι γνωριμίες του δλδ? Λες και είμαστε όλοι άγνωστοι μεταξύ μας και το ασυμβίβαστο δήθεν εμποδίζει το όφελος που μπορεί να έχει κάποιος μέσω των γνωριμιών του!

  • Comment Link κρητικός Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 00:47 posted by κρητικός

    έχει δίκιο να τα λέει! με μεγαλύτερα κωλύματα οι Μαυρομάτης Καραμπέτσος είναι υποψήφιοι! βλέπετε αυτοί τα βρήκαν μεταξύ τους! έτσι εξηγείται που δεν έγιναν άλλες καταγγελίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ