1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-12-2016 12:32

Στουραΐτης: «Ας επιδειχθεί το πνεύμα συνεργασίας, ώστε να αποδειχθεί ποιοι επιθυμούν τη συλλογική διακυβέρνηση»

Ο Γιάννης Στουραϊτης απαντά στον Γιωργο Καραμπέτσο και προτείνει ενιαίο ψηφοδέλτιο δίχως προαπαιτούμενα και προκαθορισμένες πλειοψηφίες. Για να αποδεδειχθεί όπως λέει , «ποιοί επιθυμούν και ποιοί όχι τη συλλογική διακυβέρνηση και ποιοί ενδεχομένως ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους».
Θυμίζουμε ότι στη συνέντευξή του στη NOVA, o Γιώργος Καραμπέτσος, παρότι δεν είπε ονόματα αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε ο Γιάννης Σοτυραΐτης, λέγοντας ότι ο τελευταίος του ζήτησε «λαγούς με πετραχήλια».

Η ανακοίνωση

Ακούσαμε με προσοχή όσα είπε στην τηλεοπτική συνέντευξη του ο κ.Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συνδυασμό μας, σε σχέση με την επικείμενη, επαναληπτική, εκλογική διαδικασία. Με κατηγορηματικότητα, διατυπώνουμε ανοιχτή πρόταση συνεργασίας προς τους άλλους 3 συνδυασμούς που μετείχαν στις τελευταίες εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ., ώστε να καταρτισθεί ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, δίχως προαπαιτούμενα και προκαθορισμένες πλειοψηφίες.

Εφόσον, όπως ακούμε και διαβάζουμε, ουδείς ενδιαφέρεται μόνο για τον προεδρικό θώκο, ας επιδειχθεί το πνεύμα συνεργασίας που πρώτοι εμείς υιοθετούμε, ώστε να αποδειχθεί εντέλει ποιοί επιθυμούν και ποιοί όχι τη συλλογική διακυβέρνηση και ποιοί ενδεχομένως ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους.

Πρώτα το βόλεϊ
Γιάννης Στουραΐτης

4 σχόλια

  • Comment Link θα γλενταμε Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 09:09 posted by θα γλενταμε

    Συνεργασια Μαυροματη-Στουραιτη βαλε και Ψαρουδακη....και μετα να διαβαζουμε παλι τις δηλωσεις!!!Τι φταει το κακομοιρο βολλεακι...

  • Comment Link Μακαριος Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 07:07 posted by Μακαριος

    Πρωτα το Βολει η πρωτα το βολεμα καποιων για να συνεχισουν να υπαρχουν στο χωρο.????Καποιοι σοβαροι ανθρωποι θα κανουν πισω για να φτιαχτει ενα ενιαιο ψηφοδελτιο αλλα καποιοι Αναντικαταστατοι θα παλαιψουν με νυχια και με δοντια να ειναι μεσα....γιατι χωρις θεση η χωρις αυτους θεωρουν οτι θα χαθει το αθλημα.Λες και τωρα μαςψεχει κανεις σε υποληψη.????Ναι στη συνεργασια αλλα με παραγοντες"νεους",που θα δουλεψουν για την προοδο του αθληματος Οχι σε αυτους που νομιζουν οτι ειναι Μεσσιες μετα απο τοσα χρονια στη Διοικηση.

  • Comment Link Εκλογομάγειρας Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 16:19 posted by Εκλογομάγειρας

    Εντυπωσιάστηκα !!!! Αυτός που έχει δηλώσει 3-4 ημέρες νωρίτερα ότι κατεβαίνει αυτόνομος, τοποθετείται τώρα θετικά σε ενιαίο ψηφοδέλτιο σχετικά γρήγορα. Ο τέως πρόεδρος ζορίζεται να τοποθετηθεί ;

  • Comment Link ΒΟΛΛΕΥ Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 13:51 posted by ΒΟΛΛΕΥ

    Κε Στουραιτη πριν απο τις πρωτες εκλογες δεν θελατε καμμια συνεργασια γιατι οπως λεγατε ειχατε το μεγαλυτερο ποσοστο των σωματειων με το μερος σας....Εκ του αποτελεσματος αυτο δεν φανηκε.
    Πρεπει να καταλαβετε οτι τοσο εσεις οσο και ο Κος Μαυροματης ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ παταγωδως,ΒΥΘΙΣΑΤΕ το Βολλευ ακομα περισσοτερο και αυτο διατυπωθηκε στην καλπη.
    Ακουσαμε τωρα οτι τα ξαναβρηκατε με τον Μαυροματη και μεσω ΣΥΡΙΖΑ να ενωθειτε και να γινετε Προεδρος ΕΟΠΕ εσεις και στην ΕΟΕ ο Μαυροματης.
    Δηλαδη ολοκληρωτικη καταστροφη....
    Αναμφισβητατα ο Κος Καραμπετσος και η παραταξη του ειχε τους περισσοτερους ψηφους,αλλα παλι με εξουσιοδοτησεις και συμμαχια ασχετων με το Βολλευ η με ατομα που ελαβαν υποσχεσεις για θεσεις η οτι αλλο.
    Αυτοι που Αποκλειστικα ενδιαφερονται για την προοδο του Βολλευ νομιζω φανηκαν.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ποιον θα εχουν στην ΕΟΕ γιατι μονο αυτο τους ενδιαφερει και ΟΧΙ το ΒΟΛΛΕΥ ας κοψουν το λαιμο τους με τις επιλογες τους.
    Οι πραγματικοι παραγοντες ξερουν ας αποφασισουν τι θελουν.
    Μικροπολιτικη η ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΛΛΕΥ...????
    Υποσχεσεις η ΙΣΟΤΙΜΟ ΒΟΛΛΕΥ...????
    Καρεκλοκενταυρους η ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ...????

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ