1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-09-2016 20:32

ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 LIVE...

Ξεκίνησε πριν από λίγο η γενική συνέλευση της ΕΟΠΕ για την ανάδειξη νέου προέδρου. Το volleynews.gr βρίσκεται στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και θα σας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στη γενική συνέλευση.

11.00: Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ορίστηκε ο κ. Τάσος Τριανταφύλλου και γενικός γραμματέας ο κ. Βαλσαμής Ανδρέας.

11.10 Πάνω από 250 εκπρόσωποι σωματείων βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κτίριο της ΕΟΕ.

11.25: Στο βήμα ανέβηκε πρώτος ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης κάνοντας τον απολογισμό της διοίκησης την τελευταία τετραετία.

11.35: Στο πάνελ ανέβηκε ο ταμίας της Ομοσπονδίας κ. Θανάσης Ρέρρας και παρουσιάζει τον οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης.

11.50: Στο βήμα ανέβηκε το μέλος της απερχόμενης διοίκησης της ΕΟΠΕ κ. Κώστας Βλάσσης τονίζοντας πως δεν θα ψηφίσει τον οικονομικό απολογισμό, ενώ εξέφρασε διάφορες απορίες για το γεγονός ότι το τελευταίο οκτάμηνο αποφάσεις του ΔΣ της Ομοσπονδίας δεν υλοποιήθηκαν.

11.55: Ο πρόεδρος του Σαρωνικού, Στάθης Νικολούζος διαφωνεί με την πρόθεση του ΔΣ της ΕΟΠΕ να αλλάξει χρήση ένα ποσό της τακτικής επιχορήγησης και να δοθεί για την μισθοδοσία των υπαλλήλων. Ο Νικολούζος πρότεινε να καταψηφιστεί το αίτημα και τα χρήματα να δοθούν στα σωματεία.* (βλέπε ώρα 13.35).

12.00: Τον λόγο πήρε ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Γιώργος Καραμπέτσος θέτοντας κάποια ερωτήματα προς τον κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη. «Οι Εθνικές ομάδες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και προετοιμάζονται ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Έχετε πάει να επισκεφτείτε τις Εθνικές; Στις 15 του μήνα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τουρνουά στη Κοζάνη. Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την διεξαγωγή των αγώνων;».

12.10: Την απάντηση του για τις Εθνικές ομάδες έδωσε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης και παρακάλεσε τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα να μείνουν έξω από τη Γενική Συνέλευση. «Για την Εθνική ομάδα θα σας παρακαλούσα γιατί οι Εθνικές είναι κάτι το ιερό, να μείνουν έξω από την Γενική Συνέλευση. Τις τελευταίες 10 μέρες είναι Θεσσαλονική. Το αν πήγα ή δεν πήγα ή αν μίλησα με κάποιον από το τεχνικό τιμ, δεν αφορά το σώμα. Το αν είδαν τη φάτσα του προέδρου δεν αφορά κανενάν. Θα παρακαλούσα να μείνει η αντιπαράθεση μας σε πιο σοβαρά θέματα».

12.30: Ξεκινάει η ψηφοφορία για τον διοικητικό απολογισμό του τελευταίου επταμήνου.

12.45: Ένσταση όσο αφορά το αποτέλεσμα, καθώς εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός με το 1/3 των μελών. Μέχρι στιγμής η ψηφοφορία έβγαλε 78 θετικές ψήφους, 55 αρνητικές και 10 λευκά.

12.55: Με απόφαση του προέδρου της γενικής συνέλευσης κ. Τριανταφύλλου δεν γίνεται εκ νέου καταμέτρηση και εγκρίνεται ο διοικητικός απολογισμός με 78 υπέρ, 55 κατά και 10 λεύκα.

12.58: Ξεκινάει η ψηφοφορία για τον οικονομικό απολογισμό του τελευταίου επταμήνου.

13.03: Υπερψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός με 137 θετικές ψήφους, μόλις 1 κατά και 10 λευκά.

13.15: Ξεκινάει η ψηφοφορία των σωματείων για απαλλαγή ευθύνης των μελών του τωρινού ΔΣ, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα. 

*13.35: Μετά από ομόφωνη απόφαση παρέχεται ένα χρονικό περιθώριο μέχρι το τέλους του έτους έτσι ώστε τα σωματεία που δεν έχουν λάβει την επιχορήγηση να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραψα, έτσι ώστε να λάβουν το χρηματικό ποσό που τους αναλογεί. Το ποσό που θα απομείνει θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά αθλητικού υλικού. Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να εγγριθούν από την ΓΓΑ.

13.41: Σε λίγη ώρα κάθε επικεφαλής θα έχει 15 λεπτά να κάνει την επίσημη τοποθετησή του πριν την έναρξη των εκλογών.

14.20: Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την τοποθέτηση του Αχιλλέα Μαυρομάτη.

14.45: Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την τοποθέτηση του Γιώργου Μελισσουργού.

15.05: Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την τοποθέτηση του Γιάννη Στουραΐτη.

15.32: Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την τοποθέτηση του Γιώργου Καραμπέτσου.

15.40: Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την τοποθέτηση του Στάθη Νικολούζου.

16.00: Ξεκίνησαν οι τοποθετήσεις των υποψηφίων για την ΕΟΕ και το ΔΣ.  

16.55: Ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες και στις 17.00 ανοίγουν οι κάλπες

17.46: Οι κάλπες έχουν ανοίξει, ενώ προτεραιότητα είναι τα σωματεία από την επαρχία.

18.05: Δεν προχωράει γρήγορα η διαδικασία λόγω της μεγάλης ουράς και η ένταση έχει ξεκινήσει να κάνει την εμφάνιση της.

20.10: Η ψηφοφορία συνεχίζεται και θα ενημερωθείτε άμεσα από το volleynews.gr για τα αποτελέσματα των εκλογών.

22.20 Μόλις έκλεισε η κάλπη και από τους 355 εγγραφέντες, ψήφισαν 351

01.00 Ο Γιώργος Καραμπέτσος κέρδισε τη μάχη για την εκπροσώπηση της ΕΟΠΕ στην ΕΟΕ αλλά οι εκλογές θα επαναληφθούν σύμφωνα με την δικαστική αντιπρόσωπο  (Δειτε ΕΔΩ

03.00 Ολονύχτιο.. θρίλερ με την καταμέτρηση των ψήφων για το ΔΣ της ΕΟΠΕ (ΔείτεΕΔΩ)

03.25 Διακόπηκε η καταμέτρηση, επειδή η εκλογική αντιπρόσωπος πρότεινε να γίνουν τρια συνεργεία καταμέτρησης των ψήφων για να τελειώσουμε πριν από τα ξημερώματα  και υπάρχουν αντιρρήσεις.

03.50 Μετά την ένταση, αυτή την ώρα συνεχίζεται η καταμέτρηση με τρια συνεργεία.

7.11 Ο Γιώργος Καραμπέτσος αναδείχθηκε πρώτος στη ψηφοφορία για το ΔΣ των εκλογών με 146 ψήφους, αλλά δεν εκλέγεται αφού δεν έπιασε το 50% συν ένα και οι εκλογές θα επαναληφθούν για 21 θέσεις. Για την ώρα τον λόγο έχει το πρωτοδικείο. (ΔειτεΕΔΩ)








Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ