1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-09-2016 23:18

Μαρία Καλουδιώτη: «Αυτή η ντροπή πρέπει να σταματήσει»

Η πρόεδρος της ΑΘΛΕΣΗ, Μαρία Καλουδιώτη, τάσσεται υπέρ του Μαυρομάτη στις επικείμενες εκλογές και με την παρακάτω επιστολή  κατακεραυνώνει αυτούς που «στο παρελθόν υφάρπαζαν ψήφους» και σήμερα «προσπαθούν να στριμώξουν τα σωματεία και να λάβουν την εξουσιοδότηση τους».
Η ανακοίνωση:«Στην παρούσα στιγμή, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης απαλλαγμένος από παλαιοκομματικές πρακτικές, αποτελεί την σοβαρή πρόταση εκπροσώπησης του βόλεϊ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι εκλογές στην ΕΟΠΕ 3 Σεπτεμβρίου 2016, πρέπει να σηματοδοτούν το τέλος του κομματικού εναγκαλισμού. Οι πάτρωνες λογιών λογιών, που στο παρελθόν υφάρπαζαν ψήφους διασπασμένοι σήμερα, προσπαθούν να στριμώξουν τα σωματεία και να λάβουν την εξουσιοδότηση τους. Αυτή η ντροπή, πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Είναι κρίμα για το άθλημά μας να έχει άστεγους-καιροσκόπους επαγγελματίες παράγοντες, που θεωρούν το εαυτό τους, ότι πρέπει να εκλέγεται, εξ οφίτσιο. Είναι κρίμα για εμάς στα σωματεία, να εξακολουθούμε να ψηφίζουμε με ανάθεση. Ας παραστούμε όλοι στη συνέλευση και ας κρίνουμε».

2 σχόλια

  • Comment Link ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 09:15 posted by ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Κανείς δεν εξουσιοδότησε την κ.Καλουδιώτη να εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο.
    Στο σωματείο της αλλά και στην διοίκηση του η οικογενειοκρατία ειναι κανόνας και η άλλη άποψη έχει αποδημήσει εις κύριον , μετά την δυστυχώς αποδήμηση του αειμνήστου Καπαρουνάκη

  • Comment Link ΑΝΑΥΔΟΣ Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 22:23 posted by ΑΝΑΥΔΟΣ

    Η υποκκρισια στο αποκορυφωμα της.....Ο Κοντονης στηριζει Μαυροματη για να του ψηφισει τον Καπραλο.Προσπαθησε να πεισει ολους τους Συριζαιους να κατεβουν ενωμενοι με τον Μαυροματη αλλα δεν τα καταφερε.Ο Διονας εκανε τα παντα για να παρει επισημα στηριξη απο τον ΣΥΡΙΖΑ και μας μιλας Καλουδιωτη για το τελος του κομματικου εναγκαλισμου....?????
    Συντασσεσαι με αυτον που στις εκλογες στο Βολο εκανε τα οργια με τις εξουσιοδοτησεις μαζι με τον Ψαρουδακη.Εσυ οτι ειχες αηδιασει με ολα αυτα και δεν θα ξανασχοληθεις.. και για μια αποσπαση του αντρα σου κατεβαινεις με αυτον που συχαινοσουν...
    αυτο στην Κρητη παιρνεις μονο την ψηφο σου....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ