1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-08-2016 19:29

Πασπαλάς, Χάλκου,Κασιμάτης με τον Καραμπέτσο

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γαλατσίου Τάσος Πασπαλάς, η Γενική  Γραμματέρας του ΑΠΣ Αλίμου, Κατερίνα Χάλκου και ο αντιπρόεδρος στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης, Γιώργος Κασιμάτης είναι υποψήφιοι στις Εκλογές της ΕΟΠΕ με την παράταξη «Το βόλεϊ μπροστά» του Γιώργου Καραμπέτσου



Το βιογραφικό του Τάσου Πασπαλά
Ο Τάσος Πασπάλας, ετών 53, είναι Πτυχιούχος Ανωτέρας Σχολής Αθηνών, Συστημάτων Πληροφορικής. Κατοικεί στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Έχει επαγγελματική εμπειρία 29 ετών στη διαχείριση έργων πληροφορικής και σε άλλα σχετικά πεδία εφαρμογών. Είναι παράγοντας του βόλεϊ τα τελευταία 4 χρόνια στην Ένωση Γαλατσίου, έχοντας εκλεγεί πρόεδρος του συλλόγου.


Το βιογραφικό της Κατερίνας Χάλκου
Η Κατερίνα Χάλκου, μέλος του Δ.Σ. και Γενική Γραμματέας του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αλίμου (Α.Π.Σ. Αλίμου), είναι 33 ετών, γέννημα-θρέμμα του Αλίμου Αττικής. Από το 2007, δραστηριοποιείται στο χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων για λογαριασμό μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Η Κατερίνα Χάλκου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA) από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Το βιογραφικό του Γιώργου Κασιμάτη
Ο Γιώργος Κασιμάτης από τον Ιούνιο του 2015 είναι αντιπρόεδρος στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης. Όντας για χρόνια ποδοσφαιρικός παράγοντας, ασχολήθηκε με το βόλεϊ το 1997, όταν όπως λέει ο ίδιος «έμαθε και αγάπησε το άθλημα». Εκπροσωπώντας τον σύλλογο ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ Λιτόχωρου είναι έτοιμος να προσφέρει στο βόλεϊ την διοικητική του εμπειρία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ