1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-03-2015 14:39

Κογκαλίδης: «Τον Μαυρομάτη δεν τον απασχολεί το μέλλον του βόλεϊ»

Την ένστασή του για τον χρόνο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΠΕ (Σάββατο 21 Μαρτίου) εκφράζει με δήλωσή του, ο Γιώργος Κογκαλίδης. Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ κατηγορεί τον Αχιλλέα Μαυρομάτη ότι δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον του βόλεϊ και το μόνο που θέλει είναι να ψηφιστούν όλες οι εισηγήσεις του.
«Την ώρα που η μισή βολεική Ελλάδα θα αγωνιά για την άνοδο ή σωτηρία της ομάδας τους, την ημέρα που τελειώνουν όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, διάλεξε ο κ. Μαυρομάτης να διεξάγει την ετήσια γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας. Όταν η σκέψη όλων των παραγόντων θα είναι προσηλωμένη στον τελευταίο αγώνα της ομάδας τους, από τον οποίο ίσως θα εξαρτώνται τα πάντα για το μέλλον τους, θα υπάρχει χρόνος ή σκέψη για να προσέλθουν στη Γ.Σ.; Δε νομίζω.

Φαίνεται, ότι τον κ. Μαυρομάτη, δεν τον απασχολεί το μέλλον του παρηκμασμένου αθλήματος μας, αλλά επιθυμεί για μια ακόμη φορά, σε άδειες αίθουσες να ψηφιστούν χωρίς αντίλογο, όλες οι εισηγήσεις του. Την ώρα που χρειάζεται, σοβαρή συζήτηση στρογγυλής τράπεζας για το μέλλον του αθλήματος μας και αποφάσεις με δραστικές λύσεις, επιλέγεται η χειρότερη ημέρα για το σκοπό αυτό.

Τον καλώ, έστω την ύστατη ώρα, όπως αποφασιστεί η μετάθεση της Γ.Σ, για μία εβδομάδα, ώστε να υπάρξει ο χρόνος στους ενεργούς παράγοντες, για την απρόσκοπτη μετάβαση και τοποθέτηση τους στη Γ.Σ».

1 σχόλιο

  • Comment Link GVball Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 18:28 posted by GVball

    Μην είστε και τόσο σίγουροι ότι θα είναι και τόσο εύκολη η Γενική Συνέλευση για τον Αχιλλέα.
    Η ηθική δέσμευση έχει και κάποια όρια για αυτούς που πλέον τον ανέχονται.
    Αν πιστεύει ότι τα σωματεία ψήφισαν αυτόν για πρόεδρο τότε είναι γελασμένος. Εκλέχτηκε βασιζόμενος στις πλάτες και με τα πρόσωπα άλλων.
    Ο Μάρτιος δεν είναι καλός μήνας για τους προέδρους. Ο προηγούμενος Μάρτιο έπεσε....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ