1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2015 16:45

Για να μη γίνει μπάχαλο...

Το ΑΣΕΑΔ με απόφαση του απέρριψε την δεύτερη προσφυγή του ΖΑΟΝ που είχε κάνει κατά της απόφασης της Ομοσπονδίας να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με 11 ομάδες. Κι αυτό για να μη γίνει μπάχαλο, σε περίπτωση που επέμενε στην αρχική απόφαση του, με την προσθήκη 12ης ομάδας τον μήνα Φεβρουάριο.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ΖΑΟΝ κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, θεωρώντας ότι η απόφαση της ΕΟΠΕ να συμπληρώσει την 12η ομάδα με wild card ήταν λανθασμένη. Στις 12 Νοεμβρίου το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την ομάδα της Κηφισιάς, αλλά η Ομοσπονδία είχε ακυρώσει την απόφαση της wild card και όπως αναγράφεται στην νομοθεσία, είχε το δικαίωμα να συνεχίσει το πρωτάθλημα με 11 ομάδες, καθώς όπως είχε αναγραφεί το πρωτάθλημα θα συνεχιζόταν ως έχει μόνο σε περίπτωση αδυναμίας διεξαγωγής του πρωταθλήματος με δώδεκα ομάδες.

Στις 15 Νοεμβρίου στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ συζητήθηκε η εξέλιξη του θέματος και επανέλαβε την απόφαση της για απόλυτη αδυναμία διεξαγωγής του πρωταθλήματος με 12 ομάδες, από την στιγμή που έχει ήδη ξεκινήσει και ως εκ τούτου θα συνεχιστεί ως έχει.

Έτσι ο ΖΑΟΝ κατέθεσε δεύτερη προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, με την απόφαση να γίνεται γνωστή σήμερα, δικαιώνοντας την στάση της ΕΟΠΕ.

«Με την υπ αριθμ. 7/5-2-2015 το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) απέρριψε την προσφυγή του ΖΑΟΝ, δικαιώνοντας παράλληλα τις θέσεις της ΕΟΠΕ και έτσι το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί ως έχει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ