1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-09-2014 16:08

«Αδελφικές» σχέσεις Μαυρομάτη - Χατζηδαμιανού

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Λεμεσό συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠΕ Δαμιανό Χατζηδαμιανού με τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Οι αδελφικές σχέσεις των δύο ομοσπονδιών επιβεβαιώθηκαν για ακόμα μία φορά αφού σε πνεύμα πλήρους συναίνεσης και ταύτισης απόψεων συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα μετακινήσεων και μεταγραφών αθλητών μεταξύ των δύο ομοσπονδιών, θέματα κοινής προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων Νεανίδων των δύο Ομοσπονδιών ενόψει των πολύ σημαντικών τους υποχρεώσεων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U 20 του 2015, θέματα προγραμματισμού κοινών δραστηριοτήτων στο beach volley και πολλά άλλα. Η ΚΟΠΕ για ακόμα μία φορά ευχαριστεί θερμά τον φίλο πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομμάτη τόσο για την άμεση ανταπόκριση του στην πρόσκλησή της όσο και για την πλήρη στήριξή του και διαβεβαιώνει ότι οι προσπάθειες της για περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων των δύο  Ομοσπονδιών θα συνεχιστούν.

* Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντηση των δύο Προέδρων ΚΟΠΕ και ΕΟΠΕ (Χατζηδαμιανού και Μαυρομμάτη) στην Κύπρο.

 

Πηγή: ΚΟΠΕ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ