1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2014 21:43

Μεταγραφές μέχρι 22 Αυγούστου!

Ένα μήνα θα διαρκέσει η μεταγραφική περίοδος σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΠΕ. Ηη προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των πινάκων ανανεώσεων δελτίων αθλητών – αθλητριών θα διαρκέσει από τις 7/7/2014 έως τις 18/7/2014, αλλά η μεταγραφική περίοδος θα διαρκέσει για πρώτη φορά μέχρι τις 22 Αυγούστου και συγκεκριμένα από τις 22/7/2014 έως τις 22/8/2014.

2 σχόλια

  • Comment Link Εραστής του βόλλεϋ Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 13:26 posted by Εραστής του βόλλεϋ

    Φίλε Παραλία,
    είναι γνωστή στους πάντες η ποιότητα της ΕΟΠΕ....
    Είναι γνώμη μου όμως, πως στην συγκεκριμένη περίπτωση ορθά πήγε πιο αργά η μεταγραφική περίοδος (μακάρι να πήγαινε ακόμα περισσότερο) διότι το περυσινό σύστημα (λήξη τέλη Ιουλίου) δυσκόλευε πάρα πολύ τους άνδρες αθλητές που είχαν προτάσεις από ομάδες τόσο της Α1 όσο και της Α2.
    Αυτό γιατί δεν ειναι λογικό η μια μεταγραφικη περίοδος να τελείωνει Ιούλιο (ερασιτέχνες) και η άλλη αρχές Οκτωβρίου (επαγγελματίες)και να αφορά σε πολλές περιπτώσεις τους ίδιους αθλητές. Δεδομένου ότι και βάσει αθλητικού νόμου δεν μπορεί να οριστεί διαφορετική μεταγραφική περίοδος για άνδρες και γυναίκες, παρά μόνο μια ενιαία.
    Δεν μπορεί λοιπόν το κριτήριο να είναι αν οι παράγοντες θα είναι σε διακοπές ή όχι και γενικότερα τι βολεύει τους παράγοντες των ομάδων.Σημειωτέον ότι είναι από τα ελάχιστα που συμφωνώ με την Ομοσπονδία.

  • Comment Link Ο παραλίας Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 19:38 posted by Ο παραλίας

    Καλά που έβαλε free Wi Fi ο Σαμαράς παντού, κάτι ήξερε και το είχε προβλέψει, αφού εφέτος μόνο έτσι θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές οι παράγοντες από τις παράλιες ...!
    Άλλωστε μια Ομοσπονδία της παραλίας ποια άλλη εποχή θα μπορούσε να ορίσει τις μεταγραφές ? Οι άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτα ? Τώρα που γίνονται και ηλεκτρονικά οι μεταγραφές και δεν χρειάζεται η φυσική παρουσία των υπάλληλων για να πουλάνε τα μαγικά χαρτάκια των μεταγραφών, ποιος τους πιάνει? Θα κλείσουν το … κλειστό μαγαζί τους και βουρ για Μύκονο και άσε τους παράγοντες να πνίγονται στις ... παράλιες που δεν θα πάνε ποτέ !
    Μπράβο σας, χίλια μπράβο για την παρτάκιδη λογική σας... Να σας χαιρόμαστε !!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ