1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2014 17:18

Μαυρομάτης: «Κριτική με προτάσεις και μέτρο»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου των Εθνικών ομάδων, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης μίλησε για την προσπάθεια που κάνουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και την κριτική που δέχεται η ομοσπονδία.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά μας και εμού προσωπικά που οι Εθνικές ομάδες βόλεϊ μετά από αρκετά χρόνια βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για επίσημους αγώνες και μάλιστα για πρώτη φορά για αγώνες Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, καθώς δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη χώρα μας όπως ξέρετε όλοι. Παρά τα όσα ακούμε δεν τα έχουμε δει μπροστά μας αυτά τα αισιόδοξα μηνύματα, ωστόσο μέσα σ’ αυτές τις δυσκολίες γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από τους αθλητές και τις αθλήτριες των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων, τους οποίους και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, μαζί με τα προπονητικά τιμ των δύο ομάδων.

Αυτή η μεγάλη προσπάθεια γίνεται και από τα στελέχη της Ομοσπονδίας που μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες προσπαθούν να βγάλουμε σε πέρας τις υποχρεώσεις μας. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε εδώ και δίνουμε τον αγώνα. Έχουμε τη χαρά και στις δύο Εθνικές ομάδες η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών να είναι νέα παιδιά, τα οποία μας δίνουν ελπίδα ότι αν συνεχίσουμε σ’ αυτό το δρόμο που έχουμε συνεχίσει δεν θα αργήσουν να έρθουν και οι επιτυχίες.

Βεβαίως ειδικά για τους Άνδρες μας κόστισε σε όλους η μη πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού, αλλά κάναμε την αυτοκριτική μας και συνεχίζουμε γιατί στον αθλητισμό υπάρχει και η νίκη και η ήττα.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ΧΑΝΘ που μας φιλοξενεί στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της, αλλά και τον μεγάλο χορηγό των Εθνικών ομάδων, την εταιρία Βίκος που στηρίζει αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται και είμαι σίγουρος ότι αυτή η κοινή πορεία που έχουμε ξεκινήσει σύντομα θα συνοδευτεί κι από επιτυχίες.

Καλώ λοιπόν τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να έρθει και να αγκαλιάσει την προσπάθεια των Εθνικών ομάδων και με την συμπαράσταση του να έχουμε νικηφόρα αποτελέσματα και τις δύο ημέρες».

Σε ερώτηση που έγινε στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ σχετικά με την κριτική που ασκείται το τελευταίο διάστημα στην Εθνική ομάδα και κατ’ επέκταση στην Ομοσπονδία ο κ Μαυρομάτης σημείωσε:

«Ζούμε σε μια χώρα όπου σε πολλά θέματα είμαστε των άκρων και της υπερβολής. Η κριτική είναι πάντοτε αναγκαία. Αν η ομάδα έχει πετύχει ή όχι το στόχο της, αν οι αθλητές έπαιξαν ή δεν έπαιξαν καλά, αν έκανε καλά τη δουλειά του ο προπονητής ή αν έκανε καλή οργάνωση και σωστές επιλογές η Ομοσπονδία. Η κριτική που φτάνει σε ακρότητες, χωρίς επιχειρήματα με μόνη προσφερόμενη λύση το ‘σηκωθείτε και φύγετε’ δε νομίζω ότι προσφέρει τίποτα απολύτως. Δεν θέλω να προχωρήσω περισσότερο, αλλά νομίζω ότι δεν συμβαίνει μόνο στο βόλεϊ. Είδαμε ότι πάλι αμφισβητήθηκε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για παράδειγμα μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα. Αν θέλουμε να πάει μπροστά το άθλημα, αυτοί που το αγαπούν θα πρέπει να ασκούν κριτική, να κάνουν προτάσεις αλλά με μέτρο και σύνεση έτσι ώστε να αξιοποιηθούν θετικά.

1 σχόλιο

  • Comment Link Αλήθεια Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 09:11 posted by Αλήθεια

    Καλά βρείτε κανένα Φράγκο να πληρώσετε το 1/1000 από αυτά που χρωστάτε και αφήστε τα μεγάλα λόγια!!ανύπαρκτοι είστε όπως και καταντήσατε και το άθλημα που ας πούμε διοικήτε!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ