1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-05-2014 15:39

Καταγγελία πατέρα αθλητή: «Η ΕΟΠΕ αγνοεί το ΑΣΕΑΔ και η συνέχεια στα δικαστήρια»

Ακολουθεί καταγγελία του πατέρα του αθλητή της ΕΑΠ Οδυσσέα Γρίβα, σύμφωνα με την οποία η ΕΟΠΕ αγνοεί την απόφαση του ΑΣΕΑΔ  και δεν δίνει το δελτίο σε δύο αθλητές. 

Η καταγγελία

«Ο γιος μου Οδυσσέας Δρίβας, ήταν παίκτης της ομάδας Θησέας της Πάτρας μέχρι τον Μάρτη του 13. Ήθελε να φύγει για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο.  Έτσι αποφάσισε να πάει και να προπονείται στην ΕΑΠ.
 
 Δυστυχώς δεν μας έδιναν το δελτίο,  παρότι είχα μιλήσει με τον γραμματέα της ομάδος του και με την πρόεδρο και με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικώς ότι δεν υπήρχε κάποιο θέμα και ευχαρίστως να δώσουν το δελτίο. Έτσι περιμένοντας, πέρασε ο καιρός και ξαφνικά ξανά παίρνω τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορεί τώρα να πάρει το δελτίο του γιατί πέρασαν οι μεταγραφές.

Οπότε εδώ αρχίζει ο αγώνας μας,  εμένα και της ΕΑΠ.  Καταθέσαμε αίτημα στην ΕΟΠΕ, η οποία το απέρριψε για σπουδαίους λόγους.

Έτσι προσφύγαμε στον ΑΣΕΑΔ το οποίο έβγαλε απόφαση υπέρ μας και ακύρωσε την απόφαση της ΕΟΠΕ

αριθμός απόφασης  34 / 13-2-2014

Επόμενο βήμα ήταν στείλουμε στις 19/02/2014 μαζί με την ομάδα και τους άλλους γονείς του δευτέρου παιδιού αίτημα προς την ΕΟΠΕ  να μας βγάλει τα δελτία,  βάσει  της απόφασης του ΑΣΕΑΔ.  Για να μπορέσουν να παίξουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στην Κόνιτσα. Μάταια όμως.  Δεν το έκαναν αλλά ευτυχώς ίσως για εκείνους, αναβλήθηκαν οι αγώνες.

Αλλά εγώ από μόνος μου συνέχιζα να ενοχλώ το αγωνιστικό τμήμα της ΕΟΠΕ που σαφώς μου απάντησε προφορικά για την άρνηση τους βασιζόμενη στον κανονισμό τους που ισχύει από 01/07/2013. Βέβαια για να προχωρήσω χρειαζόμουν την άρνηση γραπτώς και έκανα νέα αίτηση μόνος μου στις 21/02/2014.  Έως και σήμερα δεν μου έχουν απαντήσει, πέρα από τα πολλά τηλέφωνα αφού πλέον έχουν μάθει το όνομα μου από τις πολλές ενοχλήσεις.

Έτσι και έστειλα δεύτερη αίτηση στις 02/04/2014, αυτή την φορά στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να μου απαντήσουν, ποιος είναι ο επίσημος κανονισμός της ΕΟΠΕ,  διότι το ΑΣΕΑΔ βασίστηκε στους δικούς μας λόγους μεταγραφής και στο Σύνταγμα (άρθρο 5 παρ. 1 & άρθρο 16 παρ. 9). Ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει.
 
Έτσι χθες κατέθεσα εξώδικο προς την ΕΟΠΕ,  διότι ξαναγίνεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στις 9-11/14

Έχω μιλήσει από χτες με το νομικό τμήμα του υφυπουργού και μου απάντησαν ότι δυστυχώς υπάρχει σε ισχύ ο κανονισμός τους, και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, και θα πρέπει να περιμένω μέχρι την μεταγραφική περίοδο που θα μπορεί να γίνει χωρίς εμπόδια.

Κανονισμός παράνομος που έχει άρθρο που προσβάλει τα δικαιώματα του πολίτη ως προς την ελευθερία του ατόμου, όπως προκύπτει από το σύνταγμα.  Εκεί αναφέρεται και έβγαλε την απόφαση του το ΑΣΕΑΔ.

Το αποτέλεσμα είναι το παιδί μου να κάθεται στον πάγκο να μαραζώνει & δεύτερον να μην μπορεί να  πάρει τα όποια μόρια.  Ίσως εάν υπήρχε διάκριση για τις πανελλήνιες,  γιατί κάποιοι σκοπίμως έβαλαν αυτή την παράγραφο, και κάποιοι άλλοι δεν έκαναν απλά τον κόπο να δουν το κανονισμό

Η συνέχεια στα δικαστήρια».

Παλαιότερη αναφορά στο θέμα ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ