1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-01-2014 17:00

Αντιπρόεδρος και του χρόνου... πρόεδρος της BVA ο Μαυρομάτης

Διεξήχθη σήμερα στο Βουκουρέστι η ετήσια Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Ένωσης παρουσία του Προέδρου της CEV Αντρέ Μέγερ και των Αντιπροέδρων Μπόρισιτς και Χρόνεκ, καθώς και εκπροσώπων απο τις 10 χώρες της Βαλκανικής Ενωσης .

Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Σιδέρης, το μέλος του ΔΣ Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου και ο τεχνικός συντονιστής Περικλής Μπακοδήμος ως Πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης εξελέγη αντιπρόεδρος της BVA για το 2014 κάτι που σημαίνει ότι θα αναλάβει πρόεδρος για το 2015.

Ο Περικλής Μπακοδήμος επενεξελέγη πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής όπως και ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου μέλος της επιτροπής marketing ενώ ο Θανάσης Ρέρρας εξελέγη μέλος της Τεχνικής Επιτροπής για θέματα beach volley.

Εκτός των διδικαστικών θεμάτων αποφασίστηκαν οι έδρες των πρωταθληματων
ΕΦΗΒΩΝ FYROM
ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΕΡΒΙΑ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΠΑΙΔΩΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΕΡΒΙΑ 

Αποφασίστηκε η δοργάνωση KIDS FESTIVAL για ηληκίες MINI VOLLEY να γίνει τον Μάιο στην Κωνσταντινούπολη.

Οι ημερομηνίες οι πόλεις και η κλήρωση των πρωταλημάτων θα αποφασιστούν στην συνεδρίαση της τεχνικής επιτροπής στις 5 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη.

Volleyball.gr


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ