1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2024 00:28

Λορέντζο Μιτσέλι: «Όταν καθαρίσαμε το μυαλό μας παίξαμε ως Ολυμπιακός»

Στα λάθη που κόστισαν το πρώτο σετ αλλά και στο γεγονός ότι στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό, αναφέρθηκε ο Λορέντζο Μιτσέλι μετά την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκού και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε και την κόντρα στον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ.
«Δεν έχει να κάνει με το στρες το πρώτο σετ που χάθηκε, αλλά με τα δικά μας λάθη. Δεν διαβάσαμε σωστά την επίθεση του Παναθηναϊκού. Όταν καθαρίσαμε το μυαλό μας και αποφασίσαμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και με αυτά που έχουμε δουλέψει, βρήκαμε τον ρυθμό μας και αντεπιτεθήκαμε στην καλή υποδοχή και άμυνα του Παναθηναϊκού».

Για τον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα αλλά όταν εμείς παίζουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, έχοντας ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες της χρονιάς θα μπορέσουμε να πάρουμε το τρόπαιο. Γι'αυτό έχουμε έρθει και πιστεύω θα εξαρτηθούν σε εμάς. Πρέπει να ξεκουραστούμε λίγο, όχι τόσο σωματικά αλλά πνευματικά έτσι ώστε να δείξουμε και να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ