1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2024 23:08

Γιουνούς Οτσάλ: «Το ματς κρίθηκε όταν παίξαμε καλά στο μπλοκ - άμυνα»

Μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιονούς Οτσάλ υποστήριξε για την πρόκριση της Ένωσης στον τελικό:

«Κάθε σεζόν είναι διαφορετική ιστορία. Νιώθουμε την πίεση ότι πρέπει να αποδείξουμε αυτό που κατακτήσαμε πέρυσι. Πρώτα από  όλα ο Άρης πάλεψε πολύ καλά δεν είχαν τίποτα να χάσουν  σε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Όταν αρχίσαμε να παίζουμε καλά στο μπλοκ- άμυνα άρχισαν να κουράζονται και να χάνουν την υπομονή τους. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε σχέση με το πρωτάθλημα γιατί όταν παίζεις κάποιες φορές με μια ομάδα η μια ξέρει την άλλη και πρέπει να αλλάξεις.»

Η κορυφαία της ΑΕΚ Όλγα Στράντζαλη δήλωσε: «Δεν ήρθε εύκολα η νίκη. Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Δεν δώσαμε πολλά δικαιώματα στον Άρη να κάνει το παιχνίδι του. Έχουμε δει πολλές εκπλήξεις σε αγώνες Κυπέλλου, φάνηκε η δική μας εμπειρία μείναμε συγκεντρωμένες και φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ