1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-03-2023 01:13

Οτσάλ: «Θα τα δώσουμε όλα για το τρόπαιο»

Ικανοποιημένος ο προπονητής της ΑΕΚ Γιονούς Οτσάλ τόνισε για την πρόκριση σε βάρος του ΠΑΟΚ με 3-1:

"Όπως ξέρουμε υπάρχει και γυναικεία ψυχολογία και μετά το πρώτο σετ ζήτησα να μην είναι τόσο νευρικές οι παίκτριές μου. Η ΑΕΚ έρχεται σε Φάιναλ Φορ μετά από χρόνια και είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτό, αλλά αλλάξαμε τον ρυθμό μας και καταφέραμε να προχωρήσουμε. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να συνεχίσει στον ρυθμό του πρώτου σετ, έτσι εμείς βελτιωθήκαμε και έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Για το αυριανό παιχνίδι είπε: «Είναι ήδη έτοιμες για τον αυριανό αγώνα. Φυσικά αύριο είναι ένας τελικός και μπορείς να περιμένεις τα πάντα, αλλά πιστεύω πως παρά την δυσκολία θα τα δώσουμε όλα και θα κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Η κεντρική της Α.Ε.Κ. Άννα Καλαντάτζε δήλωσε: «Υπάρχει ενθουσιασμός για την πρόκριση αλλά πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας και να συγκεντρωθούμε στον αυριανό τελικό. Ο προπονητής μας καθοδήγησε ιδανικά μετά το πρώτο χαμένο σετ και μας βοήθησε να κάνουμε την ανατροπή. Δεν έχει σημασία που έχουμε νικήσει δύο φορές φέτος τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας διαφορετικός θεσμός το κύπελλο και ο νικητής θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο».

Το λίμπερο της Α.Ε.Κ. Μαριαλένα Αρτακιανού δήλωσε: «Εϊμαστε χαρούμενες για την πρόκριση για τον τελικό. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολος ο αγώνας και ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πρώτος στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως μπήκαμε καλά μετά το πρώτο σετ και αύριο είναι μία καινούργια μέρα. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι ο τελικός. Από εκεί και πέρα αν μπούμε συγκεντρωμένα από την αρχή και με λίγα λάθη μπορούμε να νικήσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ