1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2023 22:21

Θεοδώρου: «Η ποιότητα του Φοίνικα δεν μας άφησε περιθώρια»

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε για την ήττα απο τον Φοίνικα ONEX:

«Φανήκαμε πιο ανταγωνιστικοί σήμερα απ'ότι στο ματς του Σαββάτου. Πιέσαμε στο σερβίς και κάναμε κάποια πράγματα καλύτερα. Στα κρίσιμα σημεία όμως δεν πήραμε τους πόντους που θέλαμε. Ο Φοίνικας μετά τον 20ο πόντο έβρισκε το τρόπο είτε με μπλοκ είτε με σερβίς να πάρει τα σετ.

Στεναχωριόμαστε γιατί πέρυσι είχαμε κάνει καλή πορεία και πιστεύαμε ότι και φέτος θα τα καταφέρουμε. Δεν πειράζει όμως, συνεχίζουμε. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να διατηρηθούμε στη Volley League. Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια, πιέσαμε όσο μπορούσαμε αλλά η ποιότητα του Φοίνικα δεν μας άφησε περιθώρια».

Ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Δημήτρης Κομητούδης είπε: «Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με το Σάββατο. Μπορεί ο αγώνας να ήταν για διαφορετική διοργάνωση αλλά οι ομάδες είναι ίδιες. Χρειαζόμασταν περισσότερη βελτίωση για να νικήσουμε τη Σύρο, η οποία έχει δυνατό μπλοκ-άμυνα, πιέζει στο σερβίς. Το ότι παρουσιαστήκαμε καλύτεροι είναι θετικό και αυτό κρατάμε από το παιχνίδι.

Δεν κοιτάξαμε κάτι διαφορετικό σήμερα, πήγαμε για τη νίκη. Στο πρώτο παιχνίδι δεν μας βγήκε το σερβίς, σήμερα ήμασταν καλύτεροι και κρατιόμασταν στα σετ αλλά ο Φοίνικας ήταν περισσότερο αποφασιστικός».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ