1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2023 21:14

Σένισιτς: «Είμαστε στην σωστή κατεύθυνση»

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Αλεξάντερ Σένισιτς δήλωσε για την πρόκριση των Πειρατών:

«Είναι πολύ δύσκολο μέσα σε τέσσερις μέρες να παίξεις με την ίδια ομάδα, με τον ίδιο τρόπο. Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και ξέραμε ότι ο Πήγασος θα φανεί πιο ανταγωνιστικός σήμερα. Σημασία έχει ότι περάσαμε, κερδίσαμε καθαρά 3-0, κάναμε πολύ δυνατές προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά ως ομάδα και γενικότερα έχουμε πάρει μία σωστή κατεύθυνση.

Δεν θα έλεγα ότι η σημερινή νίκη ήταν ψυχολογίας. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, πιο έμπειρη, αυτό φάνηκε και στα τελειώματα του πρώτου και δεύτερου σετ. Αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το καλύτερο πράγμα για μία ομάδα είναι να κερδίζει και είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνουμε στην επόμενη αγωνιστική προερχόμενοι από νίκη. Θα προσπαθήσουμε μέσα στις επόμενες μέρες που θα είμαστε στη Σύρο, να προετοιμαστούμε ακόμα πιο κατάλληλα και να δώσουμε ένα πάρα πολύ καλό ματς».

Ο ακραίος του Φοίνικα Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε: «Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα, καθώς καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι και περάσαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Παίξαμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με την ίδια ομάδα, μπήκαμε προετοιμασμένοι, ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε καλά γιατί ο Πήγασος είναι μία μαχητική ομάδα. Το βγάλαμε μέσα στο γήπεδο και έτσι πήραμε και το αποτέλεσμα. Από το παιχνίδι του Σαββάτου δουλέψαμε και βελτιώσαμε κάποια πράγματα και αυτό απέδωσε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ