1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2022 16:31

ΟΦΗ: Καταγγέλει την διαιτησία στην Πολίχνη και τον Μαυροβουνιώτη

Ο αποκλεισμός του ΟΦΗ, απο το Final-4 του Κυπέλλου με 3-2 απο τον Πήγασο Πολίχνης (16-25, 25-18, 25-22, 25-27, 15-13) , έφερε παράπονα  απο τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για την διαιτησία αλλα και την αντίδραση του αθλητή Μαυροβουνιώτη στο φινάλε του αγώνα, ο οποίος έκανε χειρονομίες στον πάγκο του ΟΦΗ και είχε επεισόδιο με τον προπονητή της Κρητικής ομάδας, Κώστα Δεληκώστα, όπως κατήγγειλε ο ίδιος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας ανέφερε χαρακτηριστικά«Δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του Μαυροβουνιώτη στο τέλος. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Αντίδραση αθλητή να έρθει σε μένα, χωρίς να προκαλέσουμε κανένα. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δεν προκαλέσαμε ποτέ.

Εχουμε παράπονα για κάποια σφυρίγματα. Δεν καταλαβαίνω όμως αυτή την αντίδραση απο ένα έμπειρο και πολύ καλό αθλητή. Είμαι έξω απο τα ρούχα μου. Δεν θα δώσω το χέρι μου μετά απο μια τέτοια συμπεριφορά, μας έκανε χειρονομίες μπροστά στα μούτρα μας, δείτε τα στο video.”

Για το παιχνίδι ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε πως "είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Η ομάδα της Πολίχνης έχει πολύ έμπειρους αθλητές και μπράβο της που είναι στην πρώτη θέση της Pre-League. Tους εύχομαι τα καλύτερα.

Πήραμε εύκολα το πρώτο σετ. Στο δεύτερο ήμασταν πολύ κακοί στο side out.  O τραυματισμός του Γουιζόρεκ, μας δυσκόλεψε, αλλά ο Κάλλας που μπήκε ανταποκρίθηκε. Πήγαμε στο ται-μπρέικ στο οποίο ήμασταν συνέχεια μπροστά και στο τέλος το χάσαμε. Συγχαρητήρια στον Πήγασο και μπράβο στα παιδιά.

Εχουν πολλούς παίκτες που έχω συνεργαστεί".Ο ΟΦΗ στρέφει την προσοχή του στα παιχνίδια με τη Βέροια. Όπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ "τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στα παιχνίδια με τη Βέροια. Θα δούμε τον τραυματισμό του Γουιζόρεκ, δεν ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι. Μπορεί να είναι και σπάσιμο".

Πυρ και μανία με τους διαιτητές ο Γιάννης Δανδάλης

Πυρ και μανία με τους διαιτητές, ήταν μετά το παιχνίδι ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, κάνοντας λόγο για διαιτησία που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς αυτό να αποτελεί άλλοθι για την ήττα του ΟΦΗ, όπως είπε. Στο παιχνίδι σφύριξαν οι Βασιλειάδης, Αβραμίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ