1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2021 16:34

Την Παρασκευή (26/03, 12.00) η κλήρωση του κυπέλλου Γυναικών

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου στις 12.00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της Α' φάσης του Κυπέλλου Γυναικών. Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος: Ολυμπιακός, ΑΟ Θήρας, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Θέτιδα Βούλας, Άρης, Λαμία, Παναθηναϊκός, Μαρκόπουλο, Αμαζόνες, Πορφύρας, Αίαντας Ευόσμου είναι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Από την διαδικασία αποκλείστηκαν ο Πανναξιακός που δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα και ο Ηλυσιακός που δήλωσε την αποχώρηση του από το θεσμό.

Στην προκριματική φάση που θα διεξαχθεί από 31/3 έως και 3/4/2021, οι δώδεκα ομάδες θα χωριστούν με κλήρωση σε έξι (6) ζευγάρια, όπου στην προημιτελική φάση θα προκριθούν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν δύο νίκες.

Από τις έξι (6) ομάδες που θα προκριθούν, με κλήρωση θα περάσουν, χωρίς αγώνα, δύο (2) ομάδες στην ημιτελική φάση και οι υπόλοιπες τέσσερις (4) ομάδες θα χωριστούν σε δύο ζευγάρια με νέα κλήρωση και θα δώσουν έναν αγώνα, όπου οι νικητές θα πάρουν το εισιτήριο για την τετράδα.

Στην ημιτελική φάση θα ακολουθήσει κλήρωση των αντιπάλων, όπου μετά από παιχνίδια νοκ-άουτ θα προκύψουν οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού σε ουδέτερο γηπεδο που θα ορίσει η ΕΟΠΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ